• 瀏覽: 36,299
  • 回覆: 279
+11
亂港黑手、壹傳媒創辦人黎智英被控串謀勾結外國勢力等罪,上訴庭昨日(9日)駁回律政司的上訴,繼續批准英國大律師Tim Owen代表黎智英出庭抗辯。全國政協副主席梁振英今日(10日)在社交平台發文質疑稱,「世界上還有沒有比這更荒誕的事?」

必須把法院裡面的那些假髮棺,洋鬼子代理人都清除出傷港屍法界

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202211/10/AP636c728ce4b0c8580a31947e.html

再次證明有必要司法改革,革走香蕉人

用乜e班689成日走出泥

法律界比黃金更黃。

香港90%法官係反中反共人士,司法獨大,香港假髮官大L哂,點做點判都冇人管到,幾荒謬都有,有乜乎?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 starr 於 2022-11-11 19:01 發表
林奠話蟻民不可議論假髮

英哥,這麼快就忘了林奠嗎?

香港現在最大問題就係「避重就輕」!!!小做小錯!!!不做不錯!!!

今天老共敢押肥佬上大陸處決嗎?否則怎向歷代烈士交代?!

引用:
原帖由 starr 於 2022-11-11 19:01 發表
唔想串你,老習話二制是好制度喔喔…喔

又中英大戰

英國人留下嘅地雷有用了

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-11-11 18:50 發表
亂港黑手、壹傳媒創辦人黎智英被控串謀勾結外國勢力等罪,上訴庭昨日(9日)駁回律政司的上訴,繼續批准英國大律師Tim Owen代表黎智英出庭抗辯。全國政協副主席梁振英今日(10日)在社交平台發文質疑稱,「世界上還有沒有比這更荒誕的事?」

講真,以後唔好出呢啲帖,由其係鄉土,只會自取其辱

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-11-11 18:50 發表

香港法官自己做壞規矩,以後所有港區國安法犯人拉返大陸審判,唔洗嘈大家開心。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]