• 瀏覽: 54,687
  • 回覆: 376
  • 追帖: 1
+25
引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-11-10 22:33 發表
英國通脹率高企,多個行業民眾以罷工方式要求企業改善薪酬福利,以紓緩員工經濟壓力,其中倫敦(London)地鐵職員11月10日罷工,多條地鐵路線關閉

恭喜可以攬抄大三罷

支持黃C延續大三罷精神,加油

反抗極權嘅典範

引用:
原帖由 落漠自信的羊 於 2022-11-10 23:17 發表
移民過去的香港手足可以一顯身手😎
佢哋專長見磚撬磚見欄拆欄見到異見者就私了掟氣油彈一流

BNOER KOL 無影響的.
1.是唔駛做.靠廣東話上YOUTUBE 九UP就賺到
2.老母大把身家.唔駛返工
3.靠廣東話賣貴D樓比新移民掠一畢超高佣金.

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-11-10 22:33 發表
英國通脹率高企,多個行業民眾以罷工方式要求企業改善薪酬福利,以紓緩員工經濟壓力,其中倫敦(London)地鐵職員11月10日罷工,多條地鐵路線關閉

見到咁美麗嘅風景線,我真心從未咁支持大三罷,陰國手joke加油,沒有暴徒,只有暴政

英國手joke加油

又可以掟氣油彈喇。

美麗的國度。

支持罷工最少半年,訴求一日未處理一日罷工。

引用:
原帖由 st105 於 10-11-2022 10:41 PM 發表
正喎!罷工可以話系黃畜專長,開正佢哋果飯。
未做齊呀,仲要打爛佢啲 CCTV, 然後放火燒地鐵站, 掟集物落路軌, 堵塞所有交通通道, 唔準所有人返工

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-11-10 22:49 發表
So far 人地唔會老屈
外國勢力 顏色革命
我跟本就唔信有呢D野
香港有廉署邊有人敢收錢
藍人就會收

深喉|美前高官承認參與外國政變 外交部:推翻他國政權已深入美國骨髓
https://std.stheadline.com/kol/a ... 變-外交部-推翻他國政權已深入美國骨髓

https://youtu.be/8cn-0mPI3tg

唔好話我睇死佢哋啦,依班漢奸走狗夠撚膽係白鬼地方搞事咩, 佢哋唔驚畀啲白鬼差佬開槍打死佢哋

引用:
原帖由 wkkenneth 於 2022-11-10 22:33 發表
黃L實支持啦, 佢地最鐘意大三罷 
佢哋可能玩埋一份

移英手joke最鍾意就係罷工罷課,宜家開正黃x嗰瓣,真係開心死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]