• 瀏覽: 45,978
  • 回覆: 297
+22
引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-11-18 09:29 發表

唔叫封,叫靜態管理。

置於話靜態管理同動態清零兩者一動一靜有乜異同,學林鄭話齋,我唔係始作俑者,唔係好知。

喂師兄好玄呀喂😂😂

真正考驗尚未來臨,但很快降臨,聖誕/農曆新年!

當嚴寒天氣覆蓋大地,才知誰是誰非. 單看廣東省/香港可作一比較.

爭辯無益.

香港人體質比較弱

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 佑..左..佑 於 2022-11-18 13:14 發表

你自己都講啦"有不確定當有先再驗多次",無問題,驗多次完全無問題,
但唔L係應該亂封控囉,有問題有要鬧,大陸人都鬧啦
你自己都歧視香港人,有咩資格叫人離開

你講得岩呀"中國好多地方根本唔洗封"
但唔洗封佢地都封,而你條盲L就乜都睇唔到,就話人FF
你根本就唔係當地,就FF到大陸幾好幾好,盲毛柒乜都唔知

有種上黎大陸住啦,唔係唔L敢下麻細狗:smile_1 ...
有問題就要吵鬧係無錯...

不過小黃人同西人就係更大問題唔鬧,專挑剔中國d小問題去鬧...

中國整體防疫好只係有小部份問題, 但西方國家既係全錯, 所以先死L左咁多人,唔見鬧下自己? 仲要搬龍門話咁先好...

你係西人地住緊內地, 你又FF到邊個好邊個差? 你咪係自己口中既盲毛...

小黃人係香港已經7晒收晒皮 , 要走都係你地先,唔敢走?

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-11-18 13:28 發表

有問題就要吵鬧係無錯...

不過小黃人同西人就係更大問題唔鬧,專挑剔中國d小問題去鬧...

中國整體防疫好只係有小部份問題, 但西方國家既係全錯, 所以先死L左咁多人,唔見鬧下自己? 仲要搬龍門話咁先好...

你係西人地住緊內地, 你又FF到邊個好邊個差? 你咪係自己口中既盲毛...

小黃人 ...
西方人死9哂都唔關我事,我係大陸住既,大陸有問題唔鬧大陸,唔通我走去鬧法國??
你冇野下麻,3年咁耐都無一個軟著陸既方法,你一個唔係大陸既人就不停FF大陸好,其實就乜都唔知,真係可笑

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-11-18 14:03 發表

大陸而家就係做得最好,你就叫中國行人地一套, 你自己咪係最錯果d... 所以你咪抵吵鬧...

著陸唔係定個時間就得,差唔多所有國家為著陸抄機勳犧牲左一班人,  唔睇情況睇時間係on9, 你唔話一個月就軟著陸...

小黃人7左就搬龍門, 又無本事走, 扮咩愛國...
你就叫中國行人地一套
我無叫佢全面開放,係叫佢唔好過度封控,你唔好屈得就屈

引用:
原帖由 佑..左..佑 於 2022-11-18 14:05 發表

你就叫中國行人地一套
我無叫佢全面開放,係叫佢唔好過度封控,你唔好屈得就屈
自己開頭仲質疑要幾時先封完,而家又話唔係學人地一套...

而家幾時封係睇疫情,你有方法決定到幾時完呀?唔係想學人就係你問得on9 啦...

又係7左搬龍門扮愛國... 但搬完更7...

引用:
原帖由 williamsze31 於 2022-11-18 09:02 發表
真正考驗尚未來臨,但很快降臨,聖誕/農曆新年!

當嚴寒天氣覆蓋大地,才知誰是誰非. 單看廣東省/香港可作一比較.

爭辯無益.
失業
提早返鄉下等過年
提早左疫情

廣州湖北人己經返鄉下

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]