• 瀏覽: 4,051
  • 回覆: 28
【星島日報報道】醫務衞生局局長盧寵茂根據經修訂後的《預防及控制疾病(疫苗通行證)規例第17B(1)條,分別宣告由7名註冊...

免針紙廢左唯有快D打針啦

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/逾2萬張濫發免針紙-周三-9日-起失效-094650463.html

find another doctor to issue

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-11-9 08:48 發表
修例後, 防疫條例有無比彈性

你中意緊時緊, 鬆時鬆, 政苦大晒

你去睇波時就叫香港復常

你逼針時就叫疫情嚴俊
你唔鍾意你離開香港囖!疫情嚴峻唔鍾意,香港復常唔鍾意,搞死香港你黃絲最鍾意囖

如果真係有病,唔適合接種疫苗,就去政府醫生攞張免紙!

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-11-9 08:44 發表
輸官司, 發爛渣, 反枱, 亮出尚方寶劍

什麼政苦有責任理行防疫責任

原來係免波波隔離, 免大球場, 高官帶罩

完美示範 傷蟲標準, 高官特權, 漂移龍門

香港已死  rip
杜絕黑醫假免針紙,政府為市民又贏一仗

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-11-9 08:44 發表
輸官司, 發爛渣, 反枱, 亮出尚方寶劍

什麼政苦有責任理行防疫責任

原來係免波波隔離, 免大球場, 高官帶罩

完美示範 傷蟲標準, 高官特權, 漂移龍門

香港已死  rip
番去你嘅閹割吸你嘅炆煮豉油啦暴暴😄😄

引用:
原帖由 jumboleung 於 2022-11-9 09:05 發表
如果真係有病,唔適合接種疫苗,就去政府醫生攞張免紙!
一定喺有鬼

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-11-9 09:05 發表
政治性防疫
表演性防疫
我就是不明白, 全世界也不逼針
就是你香港政苦死逼爛逼, 有咩居心
話你奶阿爺咩, 又講唔通, 因為國家下令禁止逼
只能話, 這政苦實太膠
估計用逼針來查出唔效忠佢的公墓員, 另有目的
有乜目的?你哋有鬼喺真

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-11-9 09:08 發表

同樣道理
如果真係串謀造假, 你迷提出證據告佢羅
一刀切是未審先判
法庭已證明你不對
只不過你輸打贏要, 用尚方寶劍吉人
自己冇問題點解唔打針?你可以保證自己一定唔會中咩?好唔負責任

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]