• 瀏覽: 11,599
  • 回覆: 71
美國強力球彩票頭獎由加州售出的一張彩票獨中,中獎幸運兒贏得破紀錄的超過20億美元獎金,可以選擇一次過領取近10億美元,或分29年領取全數獎金。 強力球彩票自8月3日之後,連續40次未有人贏得頭獎,令頭獎獎金彩池不斷上升。報道說,今次要全中攪出的六個數字,機會率是超過2億9200萬分之一。

哇!20 億美元,中咗果個會唔會開心到即時瓜咗呀?香港六合彩要中幾多次頭獎先有咁多獎金呀?

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1674774-20221109.htm?spTabChangeable=0

富可敵國

提示: 違規內容已被屏蔽
美帝就係美帝
連彩票都勁揪過人

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-11-9 06:57 發表
美帝就係美帝
連彩票都勁揪過人
強力過強力部門

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-11-9 06:54 發表
好少錢傘, 香港政苦亂施政防疫, 燒左納碎人近萬憶

仲未計巨大的民間損失

問下條高鐵, 港豬澳燒左幾錢
我覺香港政府無錯呀,點都好過歐美貼錢俾烏龜去打仗,令到平民百姓家破人亡,對嗎?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 green2016 於 2022-11-9 07:45 發表

我覺香港政府無錯呀,點都好過歐美貼錢俾烏龜去打仗,令到平民百姓家破人亡,對嗎?
你諗野都有問題 
當年二戰美國唔幫拖
我地而家全部都做咗日本仔了

中到真係人都癲

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-11-9 07:51 發表

你諗野都有問題 
當年二戰美國唔幫拖
白人老美點樣在地球產生架?佢殺咗幾多人霸人土地呀?

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-11-9 06:54 發表
好少錢傘, 香港政苦亂施政防疫, 燒左納碎人近萬憶

仲未計巨大的民間損失

問下條高鐵, 港豬澳燒左幾錢
支持香師兄既邏輯,應該學美國咁香港起橋起路啲錢應該俾晒我,咁就唔嘥喇

引用:
原帖由 green2016 於 2022-11-9 08:20 發表

白人老美點樣在地球產生架?佢殺咗幾多人霸人土地呀?
你有冇睇過明朝版圖同而家中國版圖?
廿十世紀前全世界不嬲都互相攻伐
而家係廿一世紀就係唔準囉
你諗野都有問題

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-11-9 07:51 發表

你諗野都有問題 
當年二戰美國唔幫拖
幫拖定報仇呀, 你諗野叻呀, 但搞撚清楚先啦, 珍珠港出事先焗住出手, 唔好講到美國咁撚正義偉大, 唔該

20億??係咪好興奮,好想買呢~~~~

咁多錢,一定彩票舞弊啦~~~
點會比你抽到

同股票一樣,昆鳩人去買啫~~~

睇新聞話一票獨中, 扣除稅金得9億左右落袋咋喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]