• 瀏覽: 48,218
  • 回覆: 317
  • 追帖: 2
+17
烏克蘭總統澤連斯基周一(7日)稱,在頓涅茨克州的俄軍每天遭受巨大損失,每日有數百人陣亡,烏軍陣地前沿滿布俄軍屍體。21名

俄軍每天數百人陣亡, 烏軍好快打到莫斯科

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221108/bkn-20221108190030426-1108_00992_001.html

烏納粹軍大勝? 澤連司機將入主克里姆林宮?

引用:
原帖由 kcsam 於 2022-11-8 20:29 發表
烏克蘭總統澤連斯基周一(7日)稱,在頓涅茨克州的俄軍每天遭受巨大損失,每日有數百人陣亡,烏軍陣地前沿滿布俄軍屍體。21名

俄軍每天數百人陣亡, 烏軍好快 ...
唔核戰,打到莫斯科有咩出奇,只要有中程導彈配合大量空優

引用:
原帖由 tinnit 於 2022-11-8 20:43 發表
有咩出奇

引用:
原帖由 kcsam 於 2022-11-8 20:29 發表

反轉嚟理解就得了

引用:
原帖由 tinnit 於 2022-11-8 20:43 發表
捱過冬天就掂過碌蔗

司機正一死仆街!!!睇佢點死!!!

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-11-8 21:20 發表

捱過冬天就掂過碌蔗
烏克蘭幾時亡國?

笑左
咁司機果邊每日又死幾多人先

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2022-11-8 21:23 發表
司機正一死仆街!!!睇佢點死!!!
呢個烏納粹首長 成個精神病人咁樣

咁叻叻丫,咁就keep住打喇

又如何呢?日日死幾百,咁幾時先至可以宣告打勝仗好呢?呵!

引用:

成隊北約幫拖!怎打

穿哂啦~低成本製作

俄軍話烏軍死嘅人係俄軍10倍,咁咪即係烏軍每日有幾千人陣亡!

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]