• 瀏覽: 927
  • 回覆: 16
進行一場名為「英國崩潰」(Britain is Broken)的大遊行。該遊行受到工會代表、反對黨成員、中產家庭、反種族主義團體及環保團體的支持。英國政治組織「反緊縮人民大會」5日在倫敦組織起一場規模龐大的示威活動。這場名為「英國崩潰」的示威活動。英國收入倒數第二低的家庭收入降幅最大。該群體的每周平均收入為407英鎊。

英國美麗嘅風景線,
黃絲手足為咗自由民主嘅空氣,
一定要撐「英國崩潰」示威遊行!

新聞來源連結:

https://www.tkww.hk/epaper/view/ ... nWeKZvmHyt5oT28wWuw

羅冠聰同馬仲儀點解冇發聲撐遊行?

曱甴最開心, 又有工開

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-11-8 15:55 發表
曱甴最開心, 又有工開
移英黃絲去到英國變鵪鶉,乜都冇膽講。羅冠聰都冇發聲

引用:
原帖由 樹上忠心的水果 於 2022-11-8 16:03 發表

移英黃絲去到英國變鵪鶉,乜都冇膽講。羅冠聰都冇發聲
主要係冇得放籌款箱

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-11-8 16:08 發表

主要係冇得放籌款箱
佢嘅生活好開心,日日推銷賣書,喺香港嘅手足只能坐監

引用:
原帖由 樹上忠心的水果 於 2022-11-8 16:14 發表

佢嘅生活好開心,日日推銷賣書,喺香港嘅手足只能坐監
冇計......
坐監手足只可以怪佢地老母生得佢地咁x蠢

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-11-8 16:15 發表

冇計......
坐監手足只可以怪佢地老母生得佢地咁x蠢
叫人沖,自己松,英國開心羅冠聰,不愧喺走高端路線嘅「羅三七」

英國有排衰加油呀!

阿公黨報日日作唱衰英國故仔

引用:
原帖由 樹上忠心的水果 於 2022-11-8 16:20 發表

叫人沖,自己松,英國開心羅冠聰,不愧喺走高端路線嘅「羅三七」
班76有事就自己上的士走先..........

黃人去到邊,衰 L 到邊

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-11-8 16:22 發表
咁英國到底有冇咁既示威????
有, 就唔叫作lor

PS : 真係輪住罷工要求加人工, 又話唱衰英國ar

英國美麗美景線囉

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-11-8 16:22 發表
喺香港就聲援示威遊行,點解去到英國變鵪鶉?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]