• 瀏覽: 24,700
  • 回覆: 163
+2
暴亂的後遺症!

引用:
原帖由 飛豬 於 2022-11-8 09:36 發表
龍門居路口違泊個班仆街,晚晚都當正自已係大佬噤亂七噤泊架啦
而家區區都好猖狂

引用:
原帖由 lamhonwai 於 2022-11-8 08:45 發表
屯門上周五(本月4日)發生司機向警員吐口水的襲警案,網上近日流傳2條影片,還原當晚現場情況,涉案男司機懷疑違例泊車時遇警員截查,在友人的陪

通常呢啲仆街一返到警署就變死狗,大聲啲都唔敢

成年人甘鍾意玩口水???

幾百蚊違泊都畀唔起?

咁快跪低

告佢襲警 

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-11-8 08:58 發表
擴疫擴到人都癲
即係你都會因此去犯法?

今天做成香港人以為靠惡就得!係正苦做成!正苦軟弱無能!

嚴正執法衹係咀砲!
街上少之又少有差人巡邏!執法者內心怕事,少做少錯唔做唔錯!

明明雙黃線泊滿車,幾年前我睇住幾個差人選擇性失明,我問佢哋點解咁都唔抄牌?衹得一個差人回應我笑笑口行咗去!

今日啲柒陸唔帶好口罩,行人路踩單車,通街柒頭一路行一路食煙,好多雙黃線泊滿車,路霸雜物擺滿行人路,都係正苦一手造成!執法者選擇性失明惡果!

on99司機!!

告佢違泊。           320
違反口罩令。      5000
襲警,律師費。  50000

和味了!

引用:
原帖由 lamhonwai 於 2022-11-8 08:45 發表
屯門上周五(本月4日)發生司機向警員吐口水的襲警案,網上近日流傳2條影片,還原當晚現場情況,涉案男司機懷疑違例泊車時遇警員截查,在友人的陪

係架,警察冇咁多人手執法,但又唔引入 高科技自動抄牌,所以而家週圍d貨車落貨大撚晒,塞住條路。你有你響安,佢有佢慢慢落,慢慢關尾門、尾版,慢慢行返上車,慢慢開車走

呢啲咪叫正宗冚家產,

支持警察..........

香港太多情緒病患者

唔戴上口罩, 洗唔洗罰多5差? 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]