• 瀏覽: 25,571
  • 回覆: 131
+2
三年來首位訪華的七國集團(G7)成員國領導人,中共二十大後首位訪華的西方國家領導人,朔爾茨(Olaf Scholz)此次訪華雖然只有11個小時,但是意義

美賊而家剩返幾多條狗??

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/國際分析/833574/德國總理朔爾茨訪華不是對美國的背叛

你唔背叛佢,佢利用緊你。

你尾國使唔使咁驚呀人哋去完中國你即刻同人地傾電話

果百幾架飛機只係意向書,唔係合約

引用:
原帖由 豆芽生 於 2022-11-7 17:55 發表
死期到自然坐立不安啦, 到星期三輸埋中期選舉進入內戰狀態大把二五仔蒲面呀,日本仔已經狂沽美債落緊注賭美狗仆街

冇背叛喎,做生意啫

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2022-11-7 17:58 發表

死期到自然坐立不安啦, 到星期三輸埋中期選舉進入內戰狀態大把二五仔蒲面呀,日本仔已經狂沽美債落緊注賭美狗仆街
其實美國選舉,誰勝誰負,對中國都係一樣!抹黑打壓中國,係兩黨共識嘅國策😡

引用:
原帖由 豆芽生 於 2022-11-7 17:55 發表
敗燈睇嚟真喺好驚
放生德國甚至歐盟
奄割歐盟失敗

北溪邊個炸架

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2022-11-7 18:08 發表

其實美國選舉,誰勝誰負,對中國都係一樣!抹黑打壓中國,係兩黨共識嘅國策😡
一個儍一個呆
下一屆又到儍

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-11-7 18:39 發表
北溪邊個炸架
索已遲可能應該問:炸北溪係咪對德國的背叛?

睇嚟要再炸北菇雞

只係做個識時務者,向政權獻媚表忠換取享之不盡既榮華富貴啫,唔算咩背叛既

引用:
原帖由 starr 於 2022-11-7 17:57 發表
果百幾架飛機只係意向書,唔係合約
咁應該要吹大d啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]