• 瀏覽: 1,455
  • 回覆: 11
外界均不看好民主黨在今屆美國中期選舉的表現,他們很大機會失去參眾兩院控制權,而其中一個主要因素,是受總統拜登的低民望拖累

拜山政權主張全球核戰,全球參戰,請全球民主自由義士集氣支持恐怖政權選舉獲勝

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221107/bkn-20221107100038317-1107_00992_001.html

@hfceddie 成日誇讚拜登英明神武
事實證明,佢又燈死埋拜登 

選邊個都好,對華政策仍然不變,呵呵

好心佢咪再出黎獻醜啦!同空氣扼手

打中國牌無用咩? 

拜登民望??有需要咩??唔洗啦~~~
都係咁選啫,有投票機咪得囉~~

TRUMP粉見得多,真係未見過拜登粉絲
因為根本唔需要,無民望咪一樣做總統

引用:
原帖由 launch_date 於 2022-11-7 12:13 發表
拜登民望??有需要咩??唔洗啦~~~
都係咁選啫,有投票機咪得囉~~

TRUMP粉見得多,真係未見過拜登粉絲
因為根本唔需要,無民望咪一樣做總統
翟總🤣🤣

引用:
原帖由 antjai 於 2022-11-7 12:14 發表

翟總🤣🤣
老老實實
又要講民主,又要行極權
又要選,又要內定,仲要搵個老人痴呆做總統

勁過你講果個吖~~~~

真小人,偽君子,真係難攪

但到10月25日公布的民調再次跌至39%,對民主黨的中期選舉選情絕非好信號。

有無可能有39%民望呀佢,
霉體當美國人是低能的???

還是打錯字? 3.9%民望??

BTW:扮乜告急吖,根本唔洗民望,扮吓野諗住做得好睇D??算把啦,係人都知啦

⋯⋯

共和黨回朝, 拜登政府勢成跛腳鴨!

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2022-11-7 12:08 發表
外界均不看好民主黨在今屆美國中期選舉的表現,他們很大機會失去參眾兩院控制權,而其中一個主要因素,是受總統拜登的低民望拖累

拜山政權主張全球核戰,全球參戰 ...
川建國同志係時候強勢回歸救亡了

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-11-7 12:10 發表
@hfceddie 成日誇讚拜登英明神武
事實證明,佢又燈死埋拜登 
英國嗰邊,咪又係比佢💡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]