• 瀏覽: 15,450
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
+4
美媒11月7日稱,美國及盟國官員透露,美國家安全顧問沙利文(Jake Sullivan)曾秘密與俄羅斯高層通話。華府想藉此降低因俄烏戰爭蔓延及升級的風險

滷味開始出賣烏雞了

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/833549?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-11-7 11:52 發表
美媒11月7日稱,美國及盟國官員透露,美國家安全顧問沙利文(Jake Sullivan)曾秘密與俄羅斯高層通話。華府想藉此降低因俄烏戰爭蔓延及升級的風險

滷味開始出賣烏雞了: ...
沙利文今次秘密通話,主要話比俄羅斯知北溪單野,係英國自把自為,唔關美國事

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-11-7 11:55 發表

沙利文今次秘密通話,主要話比俄羅斯知北溪單野,係英國自把自為,唔關美國事
出賣契弟

偷偷地打俾俄國 say sorry

連美國都被 @hfceddie 燈死埋

無好嘢

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-11-7 11:58 發表
偷偷地打俾俄國 say sorry

連美國都被 @hfceddie 燈死埋
乜Eddie狗有份?
條仆街講乜就衰乜....

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-11-7 11:52 發表

吾通講今天天氣哈哈哈咩

引用:
原帖由 longgun67 於 2022-11-7 12:15 發表

乜Eddie狗有份?
條仆街講乜就衰乜....
我就係要佢呢啲

打仗,打嘅係錢。
似乎老尾印銀紙都無印得咁快,場仗應該就完。
等俄羅斯班新兵完全投入戰場,老尾就會迫烏龜和談。

留意到後面背景是布景板嗎

我唔信雙方無講過「俄烏戰爭」, 揾鬼信~

引用:

又吾係未試過出賣盟友,吾駛大驚小怪。

引用:

從來無出賣過,根本由始至終,烏克蘭都係傻西一名,信美國狗0.001成,都足夠家破人亡

民選小丑總統被至高無上帝國委任既官員代表了……

老美想暗盤和俄佬傾掂佢,唔想畀盟友知

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]