• 瀏覽: 28,822
  • 回覆: 98
  • 追帖: 1
+2
【本報訊】一連三天的國際金融領袖投資峰會上周落幕,港府為使該活動順利舉行,豁免與會者遵守部分防疫措施,例如在持「黃碼」的情況下在食肆內用膳。有港府財金官員表示,明年將繼續舉行國際金融領袖投資峰會。

原來大袋就唔會傳播病毒, 小市民就會?
呢d叫做一視同睇仁?

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/content/要聞港聞/odn-20221107-1107_00176_023/特准黃碼人士食肆用膳-港府:明年續辦金融峰會

放啦,咁搞仲亂

會場幾百人只有一個播毒就會大幅擴散!
清零? 早d睡覺啦

清零界人士點睇?

俄羅斯在烏克蘭首都的軍事法庭已經準備好,將向全球廣播他們捉回來的科學家和重要人物
方便大家了解整件事!疫N將淪為叛x x犯

國際兩送飯中心狗官繼續自high打飛機

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-11-7 10:13 發表
【本報訊】一連三天的國際金融領袖投資峰會上周落幕,港府為使該活動順利舉行,豁免與會者遵守部分防疫措施,例如在持「黃碼」的情況下在食肆內用膳。有港府財金官員表示,明年將繼續舉行國際金融領袖投資峰會。

原來大袋就唔會 ...
波叔話只要有得威
中招都可以周圍走除口罩

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-11-7 10:16 發表
會場幾百人只有一個播毒就會大幅擴散!
清零? 最d睡覺啦
波叔話
沒有問題的
佢仲招都唔會傳播

就算死亡率是5%, 社會一樣要正常運作.

政府又送子彈俾覆核王。
其實次次都係政府自己送子彈俾佢使,嗰個法官係林鄭月娥委任,唔明點解咁多男屍牙癢癢?
一日到黑豁免呢樣豁免嗰樣,證明政府自己都覺得根本一啲都唔緊急,已經有曬理據廢除緊急法。乜撚嘢弱苗通行症同埋安心出行係時候入土為安,大家醒下啦!

利申:嚟咗呢度超過十年,一直反泛民,本土,港獨,黃絲,曱甴。

皇恩浩蕩

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-11-7 10:13 發表

原來大袋就唔會 ...
明年三月後一切無變先講啦, 到時要全民撿測盡快與內地通關.

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]