• 瀏覽: 3,221
  • 回覆: 23
+2
全國政協副主席梁振英表示,二十大報告提出「中國式現代化」,意思是中國要走和平發展道路的現代化,並非如其他西方國家,現代化後侵略他人。 他又認為,報告有關港澳段落,最重要的指示是融入國家發展大局,又指若要「人心回歸」,香港的年輕人應多到內地,了解國家的最新發展。

西方諸國行為錯誤, 袓國道路才是正確

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/梁振英-中國 ... 侵略他人-041236819.html

中國加油

全國政協副主席梁振英認為指出:「『中國式現代化』是走和平發展道路的現代化,近代歷史中大家可見,尤其是西方國家,包括日本都是,它現代化之後,它就用它的力量去侵略他人,香港就是一個這樣的結果,我們有沒有做這些?我們不做這些事。」

咪係囉,侵略人地真係好能仆街,支持侵略者果啲就更加係仆街中既仆街.Anyway,俄佬侵略人地搞到死咁多人,等天收

西人就係多偽君子

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2022-11-6 16:42 發表
咪係囉,侵略人地真係好能仆街,支持侵略者果啲就更加係仆街中既仆街.Anyway,俄佬侵略人地搞到死咁多人,等天收
美國成個國家都係打打殺殺搶翻嚟
一定美國最先有報應

最幤華人有大量畜牲賤種做漢奸

屋企人脫離左陰國藉未?

冇錯侵略者最L仆街冚家剷,估唔到 佢咁憎入侵烏國的軍隊

引用:
哦! 黃畜支持歐美入侵敍利亞.阿富汗.南斯拉夫.利比亞…,究竟你哋幾時畀天收,個天好公平,識分先後次序!

引用:

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-11-6 19:03 發表

冇兵點打,冇兵用的派系應該和平穩陣

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-11-6 19:03 發表
你仲日侵華嘅主事係邊個呀?香港最多漢奸打自己人最叻

引用:
試下北約解散睇下會唔會即刻收兵?

主題標籤 #梁振英
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]