• 瀏覽: 20,683
  • 回覆: 54
唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
引用:
原帖由 吳儼晉 於 2022-11-5 09:57 發表
我見到好多黃絲都未退出中國國籍 , 亦都有好多中國人在外國反中國, 點解佢哋又唔退出中國國籍呢
一件垃圾毫無意義既文件, 冇著數只有搵笨既國籍 (除非好似某會員咁覺得只需要有水有電有高鐵不需要其他), 有需要浪費時間搞手續退籍? 順手掉落垃圾桶就得, 送比台灣人都晤要...
共匪不如直接取消移民既人國籍, 不過記得對班權貴既美國英國加拿大籍隻眼閉, 咁先似共慘黨

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-11-6 08:57 發表

一件垃圾毫無意義既文件, 冇著數只有搵笨既國籍 (除非好似某會員咁覺得只需要有水有電有高鐵不需要其他), 有需要浪費時間搞手續退籍? 順手掉落垃圾桶就得, 送比台灣人都晤要...
共匪不如直接取消移民既人國籍, 不過記得對班權貴既美國英國加拿大籍隻眼閉, 咁先似共慘黨
唔使咁隱悔播,【其他】即係乜,噏黎嗡去嗎又係空泛,亳無意義,俾西人自定標准及操控既所謂【民主,自由,人槿,公義】。
我呸!!!!!
你呆蛙島慢慢食飽【民主,自由,人權,公義】啦!

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2022-11-6 09:35 發表

唔使咁隱悔播,【其他】即係乜,噏黎嗡去嗎又係空泛,亳無意義,俾西人自定標准及操控既所謂【民主,自由,人槿,公義】。
我呸!!!!!
其他包含太多野, 包括言論自由, 出街買送晤係家裡餓死既自由, 買屋傳款保障 同 各樣基本民生保障+福利...
太多冇既"其他"項目....百無國家一個, SORRY, 我忘記, 呢位會員話有水有電有得上網(只限防火牆內網頁)+高鐵,
呢D 幸福留比你地強國人民

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2022-11-5 09:57 發表
我見到好多黃絲都未退出中國國籍 , 亦都有好多中國人在外國反中國, 點解佢哋又唔退出中國國籍呢
退國籍都冇用,去到外國一樣將佢地當作中國人,只有重新投胎先真正幫到佢地

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-11-6 09:43 發表

其他包含太多野, 包括言論自由, 出街買送晤係家裡餓死既自由, 買屋傳款保障 同 各樣基本民生保障+福利...
太多冇既"其他"項目....百無國家一個, SORRY, 我忘記, 呢位會員話有水有電有得上網(只限防火牆內網頁)+高鐵,
呢D 幸福留比你地強國人民
你想話封城期間冇得出去貫野,所以會餓死嗎?
又係1450涅做的謊言,事實係家家戶戶派基本食物的。
好過在【自由】社會,俾你去到超市都冇野買,就算有,連一件普通不過的牛油都要鎖起好得多!!!

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2022-11-6 10:20 發表

你想話封城期間冇得出去貫野,所以會餓死嗎?
又係1450涅做的謊言,事實係家家戶戶派基本食物的。
好過在【自由】社會,俾你去到超市都冇野買,就算有,連一件普通不過的牛油都要鎖起好得多!!!
我知道你個ACCOUNT成日換人, 不過之前已經同你之前位同事討論過,
派既食物根本晤夠:
https://www.youtube.com/watch?v=ZHlNB-X-H2w

上海已經好, 有D 地方連派都冇, 要自己叫外賣

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-11-6 10:24 發表

我知道你個ACCOUNT成日換人, 不過之前已經同你之前位同事討論過,
派既食物根本晤夠:
https://www.youtube.com/watch?v=ZHlNB-X-H2w

上海已經好, 有D 地方連派都冇, 要自己叫外賣
又自相矛盾啦!!
有得叫外賣即係有野食,唔會餓死啦!

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2022-11-6 10:26 發表

又自相矛盾啦!!
有得叫外賣即係有野食,唔會餓死啦!
冇工返, 手停口停, 邊個比錢你餐餐叫外賣...
中宣部不知平民苦

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-11-6 10:44 發表

冇工返, 手停口停, 邊個比錢你餐餐叫外賣...
中宣部不知平民苦
在【民主,自由,人權,公義】既社會,唔會冇人手停口停???
不過,都唔怕,可以零元購
【民主自由人權公義】既社會真係好好,知道平民苦,所以可以零元購!!!

曱甴特徵:口講反中,日日淘寶,打大陸手遊,搭黨鐵,去黃店食大陸食材,反中製品去大陸訂造,賴死赤共香港吾走去左外國,又吾敢取消身份證

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2022-11-6 10:49 發表

在【民主,自由,人權,公義】既社會,唔會冇人手停口停???
不過,都唔怕,可以零元購
人地有綜緩, 失業金, 手停口停, 唔夠食可以去食物銀行, 聽講強國失業金大部分人比左錢都冇得裸

零元購, 係咪好似強國銀行, 或者強國地產商咁搶, 然後受害者仲要比人打?

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-11-6 11:08 發表

人地有綜緩, 失業金, 手停口停, 唔夠食可以去食物銀行, 聽講強國失業金大部分人比左錢都冇得裸

零元購, 係咪好似強國銀行, 或者強國地產商咁搶, 然後受害者仲要比人打?
聽講
已經唔使多講啦!!!
事實卻是果D係違規玩財技的項目,
並非正常的存款呀!!!

冇錯,
【強國銀行】叫累埋兄弟,
【強國地産商】叫房利美,房貸美!!!

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2022-11-6 11:14 發表

聽講
已經唔使多講啦!!!
事實卻是果D係違規玩財技的項目,
並非正常的存款呀!!!

冇錯,
【強國銀行】叫累埋兄弟,
【強國地産商】叫房利美,房貸美!!!
聽講? 新員工晤知道之前已經比曬LINK你之前同事睇果個失業金冇得裸既報告?
新手接呢個ACCOUNT晤怪得你

累埋兄弟清盤還債, 強國銀行搶錢之後不用清盤, 繼續開門做生意, 存款戶PK詐
累埋兄弟班投資者仲晤需要比白衣人打

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]