• 瀏覽: 46,111
  • 回覆: 284
+4
如果有違規,希望政府今次強硬,做啲實事俾市民睇。

引用:
原帖由 莫耶斯領隊 於 2022-11-4 13:34 發表

曾被法官狠批濫用司法程序、欠訟費被法庭頒令破產的「長洲覆核狂」郭卓堅,其申請司法覆核政府修例賦權醫衞局局長廢免針紙,昨日遭原訟庭拒絕。
  打着「正義」旗號的郭卓堅醜聞多多。《大公 ...
呢條67王,係出名嘅賤種,房署點會唔知牠持有公屋?!事實係房署視若無睹,沒有主動跟進調查是否有濫用公屋嘅情況,責無旁貸。

全港市民爆佢入屋

呢隻長洲老西餅真係面皮幾呎厚,
無賴行為專搵笨柒仲舔到盡正仆街!

引用:
原帖由 touya08 於 2022-11-4 13:45 發表
政府要做野啦, 唔係咩事都要報東張先識得行動
依樣.... 東張 應該唔會理~~ 否則一定有人24小時跟進~~~ 你睇老鼠都可以跟拍幾日~~

呢條扑街都算無恥了

查咩!呢排佢實番去公屋訓番幾晚架。

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2022-11-4 13:49 發表
呢隻老而不霸住公屋單位,有濫用之嫌,佢以為自己是為民請命,好有正義感,實則是大話精一名
唔知小黃人睇到呢單嘢,會有咩反應
應該有人支援

認真查查

政府黃絲公墓員點解批公屋俾佢?

正苦有老友打龍通,報慌張西張攪啦~呢種人渣要比正常人公審吓!

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2022-11-4 14:54 發表

依樣.... 東張 應該唔會理~~ 否則一定有人24小時跟進~~~ 你睇老鼠都可以跟拍幾日~~
東方有D偏黃, 67王同陣營緊係唔攪佢

收返個PK間公屋...再告7佢啦 

郭今次衰梗,做人低調一點好,人怕出名豬怕肥

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]