• 瀏覽: 17,501
  • 回覆: 98
引用:
原帖由 NNewpopcorn 於 2022-11-4 12:04 發表

唔好喇卦, 到時換到成個保守黨都係前首相
師兄回得十分之精彩啊!
最怕換到全部都係首相,都冇一個得呢!

英國玩完啦

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-11-4 09:22 發表
英倫銀行11月3日警告,英國正面對有記錄以來最長時間的經濟衰退,料失業率會攀升一倍。英倫銀行形容,英國經濟前景十分具挑戰,在兩年衰退期間,失

成為印度的殖民地?
好主意!

見到而家樓市,股市,mpf全線大跌,一街吉鋪,走左既BNOers 係高位比藍友們接晒貨坐潛水艇,佢哋拎晒啲錢走人,心情一定爽YY, 誰在笑誰呢🤣

最強回力鏢又出現啦

陰國炸德國北溪,
得罪俄/德/法。
成為全毆洲公敵!

今時今日,你們仍很好,見到真暖心,繼續鬥爭不要停!香港勝在有你們,讚呀👍👏👏👏

引用:
原帖由 西部花花裙 於 2022-11-4 12:52 發表
英國一樓一咩價位
冇暖氣又冇得沖涼,免費都要諗吓。😆😆😓😓

黃畜去到邊衰到邊

住公屋拎綜援的不會受影響,應該資產冇咩損失,仲可能多左出三糧機會

引用:
原帖由 mark_tw 於 2022-11-4 19:27 發表

冇暖氣又冇得沖涼,免費都要諗吓。😆😆😓😓
貴過北姑幾倍,在香港真心好,食平野

引用:
原帖由 fun_db 於 2022-11-4 19:27 發表
黃畜去到邊衰到邊
係呀,英國樓上月仍微升,應該好快似港樓會跌

見到仍然咁多人有心有力,香港真係福地,國際金融中心,一定越來越好

引用:
原帖由 PKdickson 於 2022-11-4 15:35 發表

點止,日日比英國打劫,搶野
累死班被迫跟去嘅細路。咁叫為下一代好。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-11-4 09:22 發表
英倫銀行11月3日警告,英國正面對有記錄以來最長時間的經濟衰退,料失業率會攀升一倍。英倫銀行形容,英國經濟前景十分具挑戰,在兩年衰退期間,失

看看祖國,雖然面對疫情,習主席親自領導親自指揮的動態清政策,得到空前成功,即使部分工廠因防控停產,即使封城封小區控疫,祖國仍能有3.8%GDP 增長,別國在衰退,我國能一直增長,真厲害,人民之福

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]