• 瀏覽: 6,751
  • 回覆: 29
+4
德國總理朔爾茨(Olaf Scholz)11月3日在柏林登上專機出發前往中國。朔爾茨4日會訪問中國,行程包括與國家主席習近平、總理李克強會晤,討論雙邊關

你老味又帶頭奶共,你民主自由點算好?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/832645?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-11-4 06:50 發表
德國總理朔爾茨(Olaf Scholz)11月3日在柏林登上專機出發前往中國。朔爾茨4日會訪問中國,行程包括與國家主席習近平、總理李克強會晤,討論雙邊關

你老味又帶頭奶共,你 ...
豉油只係調味料

今次只係去拜碼頭 唔會有乜野實際成果 至少政治上係唔會有
蕭茲今次去 係帶住德企班大粒佬過去
想聚焦經濟問題味道濃厚

正常想帶錢入中國投資 無理由拒絕
不過想諗住得到額外飛佛 我唔認為會有太多
始終蕭茲本人能力 加上德國內部分歧嚴重 佢根本無法統合
中國對佢仍然係觀察階段

反正G20既時候 都應該會再見

美狗好L酸.

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-11-4 07:56 發表
美狗好L酸.
黃豬又話支爆

做人好現實人窮志短

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-11-4 08:24 發表

黃豬又話支爆
嗰啲黃畜廢到, 只會叫口號, 可以無視.

想賣甩馬克龍

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-11-4 08:24 發表

黃豬又話支爆
垃圾王久 愈講阿爺愈堅 , 最緊要佢哋繼續講 ~~~~ 阿爺就繼續強勢發展~~~!!!

佢淨係去1日, 向習大同李克多叩頭, 再出黎記招話提左 "爭議性問題"就返歸. 跟住就留比班大企 CEO傾.

引用:
原帖由 阿乜水 於 2022-11-4 09:50 發表
佢淨係去1日, 向習大同李克多叩頭, 再出黎記招話提左 "爭議性問題"就返歸. 跟住就留比班大企 CEO傾.
條友祇係導遊嚟,真正主角係班CEO

坐乜嘢機?
波音?

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2022-11-4 10:31 發表
坐乜嘢機?
波音?
笑到四萬咁口

引用:
原帖由 mrpossible 於 2022-11-4 06:51 發表

豉油只係調味料
師兄看透世情也!

一句民主一聲盟友,老尾攪到歐洲特別係德國雞毛鴨血,就快冚家剷啦!!

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2022-11-4 10:31 發表
坐乜嘢機?
波音?
歐洲當然係空巴..
不過可能遲D歐洲要開放俾中國C919..
中國自然買多D空巴..
波音..
等死吧...

主題標籤 #習近平
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]