• 瀏覽: 19,551
  • 回覆: 82
+3
引用:
原帖由 小寶人 於 2022-11-3 16:35 發表

就算係英美做,你又可以點做呀?不如收埋份報告,費事畀人笑冇膽報復啦!
俄佬肯定唔會就咁算數

引用:

就算係英美做,你又可以點做呀?不如收埋份報告,費事畀人笑冇膽報復啦!
其實依家的英國....由日不落帝國變身做日落帝國,國力日衰,又脫埋歐變成二流國家,點會冇膽還拖吖,睇幾時啫!

引用:
原帖由 touya08 於 2022-11-3 15:32 發表
一圖解構. (叫咗你唔好用私人電話做公家野啦
佢唸住一上台就做單大野討好美國
點知被人當係避孕套
依家唔在位啦,就算爆咗出泥就可以入晒佢數,唔關現任既英國政府事
美國佬成日都玩哩啲野

唔炸左北溪, 尾國d天然氣石油公司點賺d歐豬錢???

引用:

咪等歐美點自作自受lor
歐洲冇氣用......美國又通脹.......

保守黨同拜登下屆玩完

英國金翼福街鳥

引用:
原帖由 一生皆是命 於 2022-11-3 16:31 發表

喺精人出口,笨人出手
私人收錢,國家出手。
國家僕街,自己得益

唔講仲以為係二戰, 五眼打德軍, 炸德國輸氣管 

德國你嘅真正敵人係五眼, 唔係俄羅斯, 五背後插你兩刀

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-11-3 16:50 發表

佢唸住一上台就做單大野討好美國
點知被人當係避孕套
依家唔在位啦,就算爆咗出泥就可以入晒佢數,唔關現任既英國政府事
美國佬成日都玩哩啲野
布林肯: 估唔到妳咁快落台, 其實你幾好洗好用又夠聽話

問下生菜思之前搞過乜嘢

屌,係美帝英犬做叉點啫,吹得我漲咩

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-11-3 12:50 發表
北溪天然氣管道運營商說,初步調查發現,管道受損部分附近的海底發現了人為形成的坑洞。法新社報導,北溪股份有限公司(Nord Stream AG)星期三(1

email比普京報料,英國有大殺傷武器!😂

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-11-3 15:14 發表
俄羅斯 收到事發後卓慧思手機 send "It's done" 比布林肯呀
錯 事實係卓慧思淺含了一下 布林肯表示 it is done

引用:

要搞北海油田又有幾難?

德國出資一半, 被炸完若無其事, 仍向美國更新飛機, 不向法國採購。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]