• 瀏覽: 80,447
  • 回覆: 670
  • 追帖: 1
+36
提示: 違規內容已被屏蔽
黃碼食飯, 市民要拉要鎖 嫁 ,仲要罰錢tim

任鳩佢up直接最消疫苗通行證同0+0啦

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2022-11-3 01:11 發表
27號確診後,2號先係第6日,聽日3號先係第7日,但係佢第5日1號已經可以搭飛機返來?又比佢上機,又比佢去處所唔戴口罩講野。人地司法覆核唔係冇原因!自相予盾,如何令人信服?
當然比啦,係外國如果無重症已經當晒係流感,可以唔駛戴😷周圍去,用鄉講標準睇外國做法咪風馬牛不相及,鄉講周街係無症狀感染者

法治定人治社會??
想點就點???

提示: 違規內容已被屏蔽
龍門可變大變少

我唔知個會有幾重要,但如果美國開到口叫人唔好參加
咁睇嚟重要程度好高
陰謀論睇,以小黃人刻意播毒嘅特性
陳被刻意感染嘅機率極高
小黃人以為陳感染咗,mission completed,點知政府咁樣應對
即小黃人努力白費
於是非常激動

不 L 知所謂🫣🫣

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-11-3 01:19 發表

呢個係我咁憎呢個政苦的主因, 明知行條錯路, 仲要行

為左奶阿爺, 政苦燒左納碎人近萬憶做無謂防疫, 仲未計巨大的民間損失.

呢個政苦, 係為巿民嗎 ?  No, 呢班忠誠廢物只為自己飯碗。 
如果政府真係立硬決心為民
早就捉曬小黃人拖出公海棄置啦
咁疫症都唔會爆,只維持十單八單水平
更唔會有咁多事
就係政府無立硬決心,只為出糧

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-11-3 01:21 發表

其實有特權迷有特權羅, 衰衰地認左佢。 

好過係度死dout爛dout, 死作爛作。 
按美領館條鬼佬買兩餸飯做show
小黃人話起碼肯做show嘅邏輯
起碼陳肯兜肯作呀

引用:
原帖由 mydreams 於 2022-11-3 01:24 發表
黃碼食飯, 市民要拉要鎖 嫁 ,仲要罰錢tim
陳無參加峰會宴會

引用:
原帖由 gogowatch 於 2022-11-2 23:56 發表
財政司司長陳茂波10月27日在沙特阿拉伯利雅德訪問時,新冠肺炎快測陽性,並結束訪問行程,於10月31日上機回港,11月1日傍晚到埗,翌日(11月2日)

...
有特權ok,咁要再派消費券🤪

一班黃屎曱甴圍爐打飛機,打得好L開心喎!

以前的所謂復陽乜陽,原來只要高官就唔駛隔離,重可以除罩出席各大場合!官即是官

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]