• 瀏覽: 8,848
  • 回覆: 71
+5
有內地網民昨晚(1日)發文稱,甘肅蘭州一名3歲男童在家中死亡,其母暈厥。男童父親曾撥打緊急救助電話(內地為120)惟無人響應,且男童居住小區因

動態清零係全國一盤局,任何死都可以,唔可以因新冠而死就得,我國最終會取得完美既抗疫成果

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/831 ... utm_medium=referral

疫情三年一生咪算好啦咯,香港好多無打針嘅嬰兒只有疫情幾個月一生🙄

提示: 違規內容已被屏蔽

媒體故事不盡不實

清零清到走火入魔,呢個國家真係冇得救

引用:
原帖由 Morningsky 於 2022-11-5 08:22 發表
清零清到走火入魔,呢個國家真係冇得救
動態清零係國策
主要防疫整瓜咗人
好似都唔會追究呢

即係成個人生.都是防疫真可憐

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-11-5 08:32 發表

動態清零係國策
主要防疫整瓜咗人
好似都唔會追究呢
不關防疫的事, 伊斯蘭阿訇要念經救,耽誤了。

引用:
原帖由 robin09 於 2022-11-5 09:45 發表

不關防疫的事, 伊斯蘭阿訇要念經救,耽誤了。
所以我而家都唔想睇國內新聞
唔係話假  就話係抹黑 但又不斷傳出黎

引用:
原帖由 追憶 於 2022-11-2 15:49 發表
有內地網民昨晚(1日)發文稱,甘肅蘭州一名3歲男童在家中死亡,其母暈厥。男童父親曾撥打緊急救助電話(內地為120)惟無人響應,且男童居住小區因

其他地方,防疫失敗日日死緊幾十人幾百人...

不過D小黃人扮睇唔到當無事...

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-11-5 09:58 發表

所以我而家都唔想睇國內新聞
唔係話假  就話係抹黑 但又不斷傳出黎
好似其他地方咁, 防疫失敗死慣了,小黃人當睇唔到...

不過台灣最7, 唔吹自己係防疫模範生都無咁7...

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-11-5 10:03 發表

好似其他地方咁, 防疫失敗死慣了,小黃人當睇唔到...

不過台灣最7, 唔吹自己係防疫模範生都無咁7...
唔當睇唔到 可以點?
以前坡仔都唔會對香港事務
指手畫腳 無哂面

附件

44-3.jpg(130.19 KB)

引用:
原帖由 touya08 於 2022-11-2 15:54 發表
疫情三年一生咪算好啦咯,香港好多無打針嘅嬰兒只有疫情幾個月一生🙄
點樣好多法啊?數黎聽下,有幾多單幾個月人生?正一九嗡當秘笈。

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-11-2 15:58 發表
 天怒人怨,   好多人唔準睇醫生 . 

再講假新聞的人, 小心比天收. 
D小粉紅成日話大6清O政策係為人民健康著想,新冠死人好少,但又唔講下,新冠係死人死少(根本新冠就唔可怕),但因新冠而衍生出既次生傷害不計其數,這只是冰山一角。

引用:
原帖由 acer2014 於 2022-11-5 07:59 發表

一睇係HK 01 報,再加上夾硬聯繫到防疫政策就知係吹水老作!😌

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]