• 瀏覽: 21,094
  • 回覆: 112
  • 追帖: 1
+8
俄羅斯一名曾開腔批評俄軍入侵烏克蘭的銀行業寡頭,周一(10月31日)宣布放棄俄羅斯國籍,並呼籲更多俄國商人響應行動。54

既然叛國就應該自動放棄國籍,獲得尊重的真漢子,有骨氣
比起反中症侯群組的懦夫,死攬中國藉唔肯放棄,誰是英雄哪是狗熊一目了然

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221101/bkn-20221101222550319-1101_00992_001.html

呢D本身可能係國奸,等於賣國無恥

好 !
配合一個俄羅斯公知頭目反水,風向轉了...........

https://www.youtube.com/watch?v=M_das-Nt7Pk&t=637s

轉投年年對外用兵既國家?

漢奸,走狗。。。原來有樣睇的,眼神已經出賣左佢自己。🤭

入籍烏黑蘭啦,冇問題喎,烏東烏南4個地區的居民都「公投入俄」啦,交換國民啫,並通行為,唔使戴光環嘅!

唔明點解曱甴到而家都唔肯放棄中國國籍

呢條友反普京但係公司比英國制裁

做狗都會比主人誤傷,慘

不過諗下外國點對黑暴,佢起碼去到英國,唔洗搵俄羅斯拎無犯罪證明 

引用:
原帖由 win888 於 2022-11-2 07:27 發表
呢D本身可能係國奸,等於賣國無恥
露國不乏露奸

好 
比Bnoers 有guts 

賣國賊!

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2022-11-2 08:16 發表
這個跟愛不愛國無什麼關係吧,富商知道歐美弄不死俄羅斯,是不會罷休的,等於以後有更多針對俄羅斯人的玩法,尤其是有錢的會被歐美洗劫,為保住家產家人不得不脫俄避難。
你up乜春呀?
什麼愛不愛國呀?

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2022-11-2 08:16 發表
這個跟愛不愛國無什麼關係吧,富商知道歐美弄不死俄羅斯,是不會罷休的,等於以後有更多針對俄羅斯人的玩法,尤其是有錢的會被歐美洗劫,為保住家產家人不得不脫俄避難。
當然同愛不愛國無什麼關係啦

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-2 07:07 發表
俄羅斯一名曾開腔批評俄軍入侵烏克蘭的銀行業寡頭,周一(10月31日)宣布放棄俄羅斯國籍,並呼籲更多俄國商人響應行動。54

...
反中聯盟開始瓦解。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]