• 瀏覽: 21,137
  • 回覆: 112
  • 追帖: 1
+8
係唔係入籍烏克蘭先? 

引用:
原帖由 banknote12345 於 2022-11-3 12:53 發表

非常愛國就不能政治中立,但不政治中立可能代表可以推翻政府,因為可以參加極左或右派別?🤭
愛國是一種信念,就算身陷邪教,只要唔做危害國家的事,都冇問題

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2022-11-2 12:20 發表

你搞錯啦,佢並唔係乜嘢好人,只係呢啲富豪想保住佢地嘅財產,免被歐美制裁凍結及充公啫。
獲得尊重的真漢子,有骨氣不代表是好人,有分別的

可惜曱甴仲享受緊消費劵

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2022-11-3 09:14 發表

咪係囉,啲狗真係食米唔知價,鬼叫俾人封晒咩,買斤菜買打蛋都貴幾10倍,仲要係爛既.Anyway,電貴都叫有得用,慘得過想用都無得用?年年限電唔知咩感覺?都係果句,睇吓啲人點用腳投票就知,自己國藉啲人都留唔住,其他野講嚟晒氣
好撚好笑,打風D菜都加價啦,幾日後咪平返

但電費加左幾時減呀

睇怕係有戇鳩仔人地移民佢無得移民,只能鳩吹

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2022-11-3 19:36 發表

好撚好笑,打風D菜都加價啦,幾日後咪平返

但電費加左幾時減呀

睇怕係有戇鳩仔人地移民佢無得移民,只能鳩吹
咪係囉,打風最多兩日無得出街,陰功豬有啲風咗超過兩個月,又有啲風完又風又再風.無既,啲白痴話食少啲可以減肥添.

Anyway,唔俾人走又唔得,跟住打咀炮話啲人要走就走唔會留.真係Q,阿Q個Q

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-3 14:03 發表

愛國是一種信念,就算身陷邪教,只要唔做危害國家的事,都冇問題
咪係囉,只要鐘黨愛國就算身陷民主大國,享有言論自由,法律保障,科技優勢,先進醫療,高等教育,完善福利都無問題,除咗話幾時至會返國.Anyway,邊個地方既人喺人地地方買得最多資產呢?仲有邊個國藉既人日鬧夜鬧人地國家又係移民去人地國家最多既呢??我唔知但好好奇

西狗唔會放過佢,肯定會沒收佢資產。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]