• 瀏覽: 6,961
  • 回覆: 35
+2
除了通脹高企,能源危機對英國的影響也在加劇。不僅天然氣的庫存不足,電力供應也面臨失衡,英國國家電網發布警告,未來可能會拉閘限電。

另一項數據顯示,今年第二季度,英國有超過185萬戶家庭拖欠燃氣費,比2020年年底增加約65%。<==即係一直有英國人拖欠電費呢個嗜好,有民主自由 人權 選票都要拖欠電費

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202210/31/AP635f9055e4b016f20c810dfc.html

曾幾何時,大停電會喺發展中國家出現,估唔到日落國……

引用:
原帖由 禁言又點 於 2022-11-1 20:55 發表
除了通脹高企,能源危機對英國的影響也在加劇。不僅天然氣的庫存不足,電力供應也面臨失衡,英國國家電網發布警告,未來可能會拉閘限電。

另一項數據顯示,今年第二季度,英國有超過185萬戶家庭拖欠燃 ...
唔怕,遲啲有政府幫你交。

其實又真係無錯wo, 反而交電費班人錯到不得了wo, 要知交與唔交過多兩個月大家都係無電用, 甘交黎做咩

英人應該去投票要求電費清零

引用:
原帖由 禁言又點 於 2022-11-1 20:55 發表

另一項數據顯示,今年第二季度,英國有超過185萬戶家庭拖欠燃 ...
成200萬戶乞丐仲警咩告丫,一於停佢電😂🤣

200萬戶+1,  差1戶, 邊位手joke靜雞雞交咗電費呀

引用:
原帖由 gd4860ecc1954 於 2022-11-1 21:03 發表
曾幾何時,大停電會喺發展中國家出現,估唔到日落國……
而家唔係停電 係叫完雞唔比錢啫 白食白住

英國人點會無錢交電費

引用:
原帖由 paulchen 於 2022-11-1 21:31 發表
英國人點會無錢交電費
係有錢交電費,但係亦有唔交電費既自由

引用:
原帖由 paulchen 於 2022-11-1 21:31 發表
英國人點會無錢交電費
而家通脹>10% 英國人真係入不敷支 話要skip meal慳d洗 學童要聯合國打救

呀前首相戴卓爾夫人2世 又話凍結能源收費都未做 自已就炒咗自已先

做陰國人真幸福,唔洗交電費有電用,手joke仲唔走

有拖欠電費既自由 

正面D睇,
用者自付,
不是共產國家,
有錢有電,
無錢無電。

應該立例白人交少d電費,BNOer 比多d補貼,鬼叫你二等公民!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]