• 瀏覽: 43,569
  • 回覆: 220
  • 追帖: 1
+3
戰犯嚇鬼咩!射得出核彈未呀?

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-11-1 20:54 發表
俄羅斯表示,正考慮採取什麼進一步措施,回應英國涉嫌襲擊北溪海底天然氣管道。 克里姆林宮發言人佩斯科夫說,有證據表明英國參與破壞活動,針對重要能源基礎設施實施恐怖行為,俄方認為絕對不能夠就此了事。 佩斯科夫又說,俄方仍在等待專家評估,未就是否修復這條俄羅斯擁有的管道作出決定。 俄羅斯國防部上周末聲稱是...

盎格魯撒克遜狗國無惡不作,希望俄羅斯人為了人民大眾修理下只狗。最好整瓜佢。

引用:
原帖由 paulchen 於 2022-11-1 21:34 發表
BNOers開始走佬未
普京可能射核彈送俾新國王
你哋唔係叫BNOers, 唔好返香港咩?

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2022-11-1 21:44 發表
普京欺善怕惡!!! 今次一定玩殘辛偉誠!!!以我睇辛偉誠絕對是一個會讓步的人!!!
辛偉誠祖國印度, 會牽制俄佬~

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-1 23:36 發表
真係羞家, 
堂堂大英帝國,日不落之國, 而家竟淪為美國的打狗. 做美國馬前卒
英國無做大佬好耐啦。以小島的資源,不可能再有機會世界稱霸。

當年跟美國佬尾,不顧歐盟反對,以莫須有罪名夾硬打伊拉克,就是導致俄羅斯及德國想脫離美國控制。
美國現在成功挑撥俄羅斯和歐洲對立,德國被逼站邊。歐洲不成氣候了,未來幾十年自己內部打來打去。
英國在旁邊靠歐洲食飯,也不會有好日子過,只能等美國施捨。

引用:
原帖由 kk999@hk 於 2022-11-2 03:45 發表

英國無做大佬好耐啦。以小島的資源,不可能再有機會世界稱霸。

當年跟美國佬尾,不顧歐盟反對,以莫須有罪名夾硬打伊拉克,就是導致俄羅斯及德國想脫離美國控制。
美國現在成功挑撥俄羅斯和歐洲對立,德國被逼站邊。歐洲不成氣候了,未來幾十年自己內部打來打去。
英國在旁邊靠歐洲食飯,也不會有好日子過,只能等美國施捨。
唔係莫需有,係擁有超濃縮洗衣粉呀!

引用:
原帖由 ymttst941 於 2022-11-1 21:42 發表
希望俄佬唔好好似大6佬咁撚廢,剩識9 up 打咀炮
ChiNa有紅線架,雖然好有彈性

直覺覺得係美國做既,依個霸權國家一直睇依條管道唔順眼,炸左佢唔出奇

聽講陰角震過貓王

引用:
原帖由 tam_n 於 2022-11-2 01:26 發表

剩識打咀炮可以做世界第二大經濟體,咁第三大、第四大……經濟體都經廢下。
剩識打咀炮都打到世界第一大經濟體尾國時時話被大陸威脅,咁尾國都幾廢下。
大陸剩識打咀炮,所以《國安法》都係咁炮,咁港獨分子唔洗收工,應該繼續暴動啦。
確是…  一個開國時窮過民主印度、冇工業基礎、文盲率過九成、仲比西方圍堵嘅爛攤子…幾十年就發展到依家成為世界霸主老尾句句都離不開china china嘅噩夢,如果係班黃c講到咁廢,真係唔知點先叫唔廢?

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-11-1 20:54 發表
俄羅斯表示,正考慮採取什麼進一步措施,回應英國涉嫌襲擊北溪海底天然氣管道。 克里姆林宮發言人佩斯科夫說,有證據表明英國參與破壞活動,針對重要能源基礎設施實施恐怖行為,俄方認為絕對不能夠就此了事。 佩斯科夫又說,俄方仍在等待專家評估,未就是否修復這條俄羅斯擁有的管道作出決定。 俄羅斯國防部上周末聲稱是...

手足心寒寒了,手足今次仆街了

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2022-11-2 05:24 發表

手足心寒寒了,手足今次仆街了
可能人地手痕左好耐,終於可以上戰場掟磚了

引用:
原帖由 鐵人18號 於 2022-11-1 21:12 發表
炸毀挪威同英國建海底能源管道
炸北海油田

十年道行一朝喪,英國海盜毒品起家,亞非拉人民百幾年嚟苦不堪言,掠奪呢啲地區嘅資源,據為己有,之後就換件西裝,揸支士的,正氣凜然咁對其他國家指點點,儼然一個紳士淑女模樣,講穿咗,骨子裡就係賊及毒販,又對話人地係恐怖國家,好啦,而家自己都做呢啲嘢,恐怖主義,呢世都幾難搣得甩。

引用:
原帖由 ymttst941 於 2022-11-1 21:42 發表
希望俄佬唔好好似大6佬咁撚廢,剩識9 up 打咀炮
西奴就係死淨把口,咁把炮上中海南啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]