• 瀏覽: 17,122
  • 回覆: 117
當中國社交媒體上出現了民眾背著大包小包徒步跋涉的視頻時,很多人看了好幾遍才敢相信,這不是體驗生活或行為藝術,而是一場確實發生在河南鄭州的「

假新聞太多,又想打擊我國動態清零既決心

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/831 ... utm_medium=referral

外國死幾十萬過百萬,D西人小黃人咪看好幾遍就當看不到...

引用:
原帖由 追憶 於 2022-11-1 20:20 發表
當中國社交媒體上出現了民眾背著大包小包徒步跋涉的視頻時,很多人看了好幾遍才敢相信,這不是體驗生活或行為藝術,而是一場確實發生在河南鄭州的「

又可控最初講完爆都九彩

清零清到人民嚇破膽

清零程序正確怕甚麼比人講
就是本身行動程序太繁複
部門又另部門
個案一太多無人手
人去哂全民檢測

真正求助無門
無部門即刻行動
確診者越來越多傳播開去
富士康一早向有關部門求助
只是部門仍然玩程序
要人自己通報甚麼部門
現在才有大白
仲己經許多發高燒落不到床

鄭洲真系要請林鄭上去坐鎮

大陸人咁怕死既

睇到流眼淚

呢啲就叫做蟻民毫無反抗能力的底下人

引用:
原帖由 追憶 於 2022-11-1 20:20 發表

外國勢力亡我之心不死
用咁多錢請臨記擺拍

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-11-1 20:29 發表
外國死幾十萬過百萬,D西人小黃人咪看好幾遍就當看不到...
証唔証明到全世界都勇過我地?

我仲期望你地小藍人去收服台灣

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-11-2 00:24 發表

証唔証明到全世界都勇過我地?

我仲期望你地小藍人去收服台灣
証明到中國先係真正既防疫模範生...

台獨呢D只會7左就搬龍門... 只會令台灣退步... 中國根本唔洗同你急...

大陸搞封控,一定要有足夠的支援.足夠的食物,足夠的藥物,足夠的人手.做不到就不能亂搞,會餓死病死很多人的.

相信仲有排攪。 

回到1942

引用:
原帖由 FENFAY 於 2022-11-2 01:26 發表
大陸搞封控,一定要有足夠的支援.足夠的食物,足夠的藥物,足夠的人手.做不到就不能亂搞,會餓死病死很多人的.
唔搞? 咪好似外國咁死多中國成百倍...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]