• 瀏覽: 10,543
  • 回覆: 48
+12
美國海軍陸戰隊4架F35B隱形戰機周一(10月31日)飛抵南韓群山空軍基地,與駐韓美國空軍及南韓空軍,共同參與代號「警戒

美共超級隱形戰機進入測試範圍,老解反隱形戰機部隊等左好耐,終於有實物測試
反隱形戰機大作戰即將展開

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221101/bkn-20221101090101068-1101_00992_001.html

一陣墜機入朝鮮數
朝鮮版盧溝橋

老尾軍事挑釁北韓

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-1 13:13 發表
美國海軍陸戰隊4架F35B隱形戰機周一(10月31日)飛抵南韓群山空軍基地,與駐韓美國空軍及南韓空軍,共同參與代號「警戒

美共超級隱形戰機進入測試範圍, ...
肥仔金又要射導彈劃破韓國日本長空,a beautiful sight to behold

使用中國零件生產的F35B隱形戰機

老尾戰機,山長水遠去韓國挑釁,北韓唔屌至奇

支持北韓捍衛國家,人民安全

如何反制俾你見到都火控locking唔到啦

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-11-1 14:01 發表
如何反制俾你見到都火控locking唔到啦
你冇睇過top根2咩? 古董都KO兩架5代機啦

你唔係唔信美共文宣電影下嘛

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-11-1 13:31 發表
老尾軍事挑釁北韓
有理由相信該批隱形戰機係配合準核武偷襲大6

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-1 14:38 發表

你冇睇過top根2咩? 古董都KO兩架5代機啦

你唔係唔信美共文宣電影下嘛
人地古董都勁過佢,何況不是隱型

I:一.」

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-11-1 19:51 發表

人地古董都勁過佢,何況不是隱型
咁你咪自打咀巴囉
你話 火控locking唔到 冇得反制

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-1 21:38 發表

咁你咪自打咀巴囉
你話 火控locking唔到 冇得反制

su57非隱形戰機衰過J20好多好多su57根本算不上是五代戰機,蘇聯都沒說他是隱形戰機,全機一體工藝水準太差,全機太多柳釘位影響隱形性能,鋸齒縫隙處理工藝技術水平低劣,對比真隱形戰機算把啦

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-11-2 09:24 發表

su57非隱形戰機衰過J20好多好多
你話見到都火控locking唔到,但係top根2 f14 火控locking唔到都打低兩隻
即係你既見到都火控locking唔到係錯既,有top根2為証

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]