• 瀏覽: 13,602
  • 回覆: 77
+4
美國國務卿布林肯於美東時間周日(10月30日)下午與中共中央政治局委員、國務委員兼外長王毅通電話,談及兩國關係等議題。美

美國官員日日講大話

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221101/bkn-20221101100023740-1101_00992_001.html

好x煩
同一個政府, 幾個輪流講唔同既野......玩大包圍咁
內政亂到咁, 點會好

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-11-1 11:30 發表
美國國務卿布林肯於美東時間周日(10月30日)下午與中共中央政治局委員、國務委員兼外長王毅通電話,談及兩國關係等議題。美

美國官員日日講大話

新聞來源 ...
老尾講緊嘅野,中國一路做緊.
又一次證明老尾用把口做野

總之大家記住, 美國講乜, 往相反方向去想, 就會係事實既大部或全部.

問題係美國的競爭力只有祖宗留下來的東西,創新和發展不及中國,祖宗留下來的優勢越來越少...

老尾收皮啦

美國國務院發言人普萊斯周一(10月31日)表示,是次通話約70分鐘,形容具建設性、有用及專業;如有需要,雙方可能在二十國集團(G20)峰會前再次通話。

浪費時間

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2022-11-1 11:44 發表
問題係美國的競爭力只有祖宗留下來的東西,創新和發展不及中國,祖宗留下來的優勢越來越少...
只要無核戰做成土地污染,美國農業已可保生存,好好的小農經濟可安享晚年。

唔係無意,係有意,特登,專程整死中國,分裂中國。

講一套做一套,尾佬靠得住,豬乸會上樹。

口不對心,講一套做一套

佢老尾無恥就無敵

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-11-1 11:32 發表
好x煩
同一個政府, 幾個輪流講唔同既野......玩大包圍咁
內政亂到咁, 點會好
同中國就講奉行一中政策,轉頭又話乜乜尾台關係法,真係 DKLM

美國呃 9 我地唔緊要, 
而家連美國國內投資者都俾佢呃 9 埋, 
呢頭話唔打壓, 
到佢地準備出貨, 
又話打壓... 咁你教佢地點做生意呢? 

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-11-1 11:54 發表
唔係無意,係有意,特登,專程整死中國,分裂中國。
歐洲已經比老尾搞到一鑊粥

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]