• 瀏覽: 24,123
  • 回覆: 184
+11
引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-10-30 07:54 發表
5毛咁唔滿意咪返鄉下耕田囉
又唔駛你去讀間大學
咪諗住搶人個位就Okay
講人話啦  冚家剷

引用:
原帖由 janjanjanus 於 2022-10-30 09:58 發表

暴徒大學名不虛傳
教出咁大批暴徒, 中大都唔肯糾正
真係有冇9兩菜

附件

20200107_85a555b6fd5d7999489a3A3biCnMjiDw.jpg(76.49 KB)

2bWQ.jpg(30.25 KB)

Fr3.jpg(188.09 KB)

一班廢柴,今時今日仲玩呢啲低智活動

報警

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-10-30 07:54 發表
5毛咁唔滿意咪返鄉下耕田囉
又唔駛你去讀間大學
咪諗住搶人個位就Okay
曱甴咁唔滿意點解仲留喺香港?
仲要唔識英文....

妖獸學院又出事! 執咗佢啦,年中慳唔少公帑,可以用嚟派消費券。1

交人啦,搞活動人員全部刑事罪。

中大單單野都控製思想,
洗腦 暴大,名𣎴虛傳

其實, 看到香港青年變壞到咁,

怎解班教育界人士仲可以尸位素餐, 話9之理, 仲可以任學生胡鬧下去嗎???

附件

vwS.jpg(25.35 KB)

20190824_adf7f5bca97b1b98493d11iAC4eoTry8.jpg(99.5 KB)

20190901_06034eb0f2981d9edf49e1uQP89k2DFa.jpg(40.26 KB)

執撚咗呢間垃圾暴大啦!

又係老段地頭

又係中大

班百佳又欺凌,告佢la意圖謀殺入去坐幾年,取消佢哋學席,學位啦。屌,第時泥D人只會禍害社會

好似d黑社會儀式

愛讀書定愛黃金

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]