• 瀏覽: 3,429
  • 回覆: 18
港鐵金鐘站昨日(28日)晚上約7時發生非禮案,據報1名44歲女子在上址一月台懷疑被人非禮,警員接報到場經初步調查,案件列非禮,交由東區警區刑事調查隊第三隊跟進,並追緝1名年約50至60歲本地男子、身高約1.65米、中等身材、畜短白髮、案發時身穿黃色上衣及黑色褲。

又係d啊伯,40路都照上,定係44凍齡女子。

新聞來源連結:

http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2382471/

佢係點樣非禮,有無指插下體!?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-10-29 09:55 發表
佢係點樣非禮,有無指插下體!?
我估有,應該濕左

又黃又黑,裝束顏色都好明顯吧...

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2022-10-29 10:23 發表
又黃又黑,裝束顏色都好明顯吧...
加埋白髮,個啊伯應該立即染黑返

追緝 
可能去咗維園

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-10-29 10:40 發表
追緝 
可能去咗維園
大隱隱於市,叻叻

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2022-10-29 10:31 發表

加埋白髮,個啊伯應該立即染黑返
立即去染髮!

通常要睇下被害者係咩樣先會做判斷....

著黃衫的色狼?黃人黎喎

違法達義,法律第二,唔排除一時貪玩

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2022-10-29 09:40 發表
港鐵金鐘站昨日(28日)晚上約7時發生非禮案,據報1名44歲女子在上址一月台懷疑被人非禮,警員接報到場經初步調查,案件列非禮,交由東區警區刑事調查隊第三隊跟進,並追緝1名年約50至60歲本地男子、身高約1.65米、中等身材、畜短白髮、案發時身穿黃色上衣及黑色褲。

又係d啊伯,40路都照上,定係44凍齡女子。

新聞來源連結:

http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2382471/
應該是因為一時貪玩

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2022-10-29 13:55 發表

應該是因為一時貪玩
無錯,咁好玩

引用:
原帖由 freddieking 於 2022-10-29 13:53 發表
違法達義,法律第二,唔排除一時貪玩
啊伯係好人黎

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-10-29 13:49 發表
著黃衫的色狼?黃人黎喎
啊伯都係黃人

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]