• 瀏覽: 18,242
  • 回覆: 168
+5
港府今午(27日)就本港最新疫情召開記者會,宣布由下月四(11月3日)起進一步放寬防疫措施,包括重開燒烤場地、解除對餐飲場所堂食的時間限制,以及婚宴等場所舉行的活動可除口罩影相。

歡迎比卡超新政府帶領港人邁向放寛不歸路!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20221027/bkn-20221027160008455-1027_00822_001.html

好想唱「燒雞翼,我鍾意食」啊 

疫N末日
疫N粉身碎骨並唔奇

香港人同姐姐,又要準備去霸位

清0L呀情何以堪呀

引用:
原帖由 kklkenny 於 2022-10-27 16:56 發表
清0L呀情何以堪呀
去得大多數共存L,中多幾次絕對有機派籌上天堂

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-10-27 17:22 發表

去得大多數共存L,中多幾次絕對有機派籌上天堂
你知道有邊個共存L中多幾次派籌上天堂?
不妨分享下

引用:
原帖由 kklkenny 於 2022-10-27 17:36 發表

你知道有邊個共存L中多幾次派籌上天堂?
不妨分享下
3-5月先第一次中嘅,邊有咁快中幾次,你等下啦😄

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-10-27 18:08 發表

3-5月先第一次中嘅,邊有咁快中幾次,你等下啦😄
即係冇啦
性幻想

驚咪唔好出街囉

普通感冒嚟,小問題

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-10-27 16:50 發表
港府今午(27日)就本港最新疫情召開記者會,宣布由下月四(11月3日)起進一步放寬防疫措施,包括重開燒烤場地、解除對餐飲場所堂食的時間限制,以及婚宴等場所舉行的活動可除口罩影相。

成班廢官, 呢班廢官, 清零同愛國只係一個口號, 疫情越嚴重, 就越走去放寬, 仲成日諗住同外國通關, 都唔積極爭取同內地通關。呢班廢官, 大多數都係跟英國佬出身, 其實佢地心裡面仲響住緊英國佬果套, 對住鬼佬就奴性盡現, 好似放寬基佬攬球賽可以飲食, 但係年宵就唔得, 嚟開會的西人又會有特別安排, 總之見到鬼佬就跪低, 奴性真係可見一班。

引用:
原帖由 SmallFish630 於 27/10/2022 18:15 發表
驚咪唔好出街囉
無錯呀!

燒烤場重開,即是代表疫情完結,因為啲人實唔戴罩周圍播毒

提示: 違規內容已被屏蔽
主題標籤 #口罩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]