• 瀏覽: 32,445
  • 回覆: 183
+2
引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-10-26 05:19 發表
屯門(25日)昨晚發生打架事件。網上瘋傳一段打人短片,該片長約23秒,根據片段顯示,2名中年男子在街上發生爭執,其中1名藍衣漢大聲疾呼:「你咪以為你阻到我呀?」對方回應稱:「咁點呀?」藍衣漢立即施以左勾拳,穿短褲男子面部近頸位置中拳倒地,並後腦着地。藍衣漢繼續爆粗指罵被擊倒地上的短褲男後始離開現場。

當時有巿民目擊事件,其中1名女子向藍衣漢喝令:「喂!你唔好走呀!」另有圍觀男市民稱,指被毆男子 ...
好正面嘅啓示😂

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2022-10-26 09:23 發表

曱甴多蝦人少佢哋就擅長
同埋最擅長欺負老弱婦孺!

而家啲人真係燥底 

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-10-26 05:19 發表
屯門(25日)昨晚發生打架事件。網上瘋傳一段打人短片,該片長約23秒,根據片段顯示,2名中年男子在街上發生爭執,其中1名藍衣漢大聲疾呼:「你咪以為你阻到我呀?」對方回應稱:「咁點呀?」藍衣漢立即施以左勾拳,穿短褲男子面部近頸位置中拳倒地,並後腦着地。藍衣漢繼續爆粗指罵被擊倒地上的短褲男後始離開現場。

當時有巿民目擊事件,其中1名女子向藍衣漢喝令:「喂!你唔好走呀!」另有圍觀男市民稱,指被毆男子 ...
又係屯門,呢期屯門元朗攪局咩

引用:

又係仆街曱甴.

原來藍衣人阿叔無論身形身高都差過乞衣人,有懷疑相信乞衣人係自己失平衡後腦著地

啲人真係燥......

兩個老嘢仲以為自己好揪得

引用:
原帖由 cwilson1 於 26-10-2022 05:19 發表

妖!一個回合都無!

引用:
原帖由 wize 於 2022-10-26 07:02 發表

藍曱甴出手,黑衣人冇出過手只係被打
藍曱甴勝
藍曱甴就係暴徒垃圾
報導説其間雙方均有動粗

警員其後再在商場內尋獲1名49歲涉案男子

等於有逃離現場
贏左,但換來坐幾年監,為乜

藍對黑

引用:

又係兩條私了 L  

幾十歲仲打乜交

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2022-10-26 09:36 發表

原來藍衣人阿叔無論身形身高都差過乞衣人,有懷疑相信乞衣人係自己失平衡後腦著地
47歲vs 49歲,2個刀係阿叔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]