• 瀏覽: 9,052
  • 回覆: 40
老野做領導,過60 又要攞權又要害人,
但時代轉左邊都唔知,返去買棺材睇風水位差唔多

拜登只會積極推動戰火咋喎

停火軍火商食乜?

引用:
原帖由 tc7560 於 2022-10-25 15:24 發表
其實呢招非常高,進可攻退可守。
如果美國大部份人讚成就可以表面搞停火。當然中間可以有機會繼續搞鬼。
如果無乜人表態,敗登又可以借題發揮,我是趨向和平。
如果50/50就可以話民主黨是和平,而共和黨是好戰。
總之敗登制造/利用言論去打中期選舉
有啲可笑  停唔停戰竟然由美國人投票決定?

引用:
原帖由 krolik 於 2022-10-26 01:52 發表
停火軍火商食乜?
係時候停火
過期、二手、本來賣俾台灣、韓國嘅軍火出晒貨
而家停戰軍火商才有時間制造俾呢d地方

班歐洲豬都冇話叫停,聞屎黨厚多士喎

引用:
原帖由 清風水靜 於 2022-10-26 00:27 發表

你一定無睇新聞........!!
烏克蘭準備用核彈..........正確來說不是核彈是......髒彈.........!!

美俄通了電話........明說再玩下去.......歐洲都要死.....!!
聽說烏克蘭.髒彈.直接影響德國同波蘭等國家.......也許連英國都受影響....!!
現在尾國搵下台階....!!
我當然有睇新聞,係你唔睇人地講咩就真,我係問拜登點樣叫停司機,唔係問拜登想點囉

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2022-10-26 07:27 發表

我當然有睇新聞,係你唔睇人地講咩就真,我係問拜登點樣叫停司機,唔係問拜登想點囉
無錢就會停...........拜登一定知.....!!
當初叫條司機出手........都是因為錢....!!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2022-10-26 14:26 發表

無錢就會停...........拜登一定知.....!!
當初叫條司機出手........都是因為錢....!!
老俄唔退,司機唔投降,關有冇錢咩事?

引用:
原帖由 tc7560 於 2022-10-25 15:24 發表
其實呢招非常高,進可攻退可守。
如果美國大部份人讚成就可以表面搞停火。當然中間可以有機會繼續搞鬼。
如果無乜人表態,敗登又可以借題發揮,我是趨向和平。
如果50/50就可以話民主黨是和平,而共和黨是好戰。
總之敗登制造/利用言論去打中期選舉
美國人民現在只擔心有無錢入油,
有無錢交租。
假如你話,烏克蘭人死一半,美國人就可以過番以前揮霍嘅日子,
佢哋一定會贊成。

今日俄烏以及歐洲局面 正是背後推老人癡呆拜登做總統最樂見的情況 點會俾佢停!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]