• 瀏覽: 63,464
  • 回覆: 472
+24
中國共產黨第二十屆中央委員會第一次全體會議昨天在北京市舉行,習近平第二度連任中央總書記,正式展開第三個任期,並與李強、趙

拜山燈話未來十年係決勝年,即係大6拳力核心起碼坐鎮十年

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20221024/bkn-20221024033049529-1024_00822_001.html

引用:
原帖由 T2. 於 2022-10-24 06:37 發表
中國共產黨第二十屆中央委員會第一次全體會議昨天在北京市舉行,習近平第二度連任中央總書記,正式展開第三個任期,並與李強、趙

拜山燈話未來十年係決勝年,即係大6拳 ...
又走回頭路

支持

現在的中常妥是有史以來最強陣容,超級夢幻組合,足以應對未來任何挑戰,莫說歐美加日澳印,就算有外星人襲地球都冇有害

實在太好 習大大唔連任 清零就可能不能繼續 所以永續習大大 永續清零 堅持清零不動搖

美國驚到癩尿

有能者長做長有, 無能者45日就落台, 卓胃屍我唔係講你

引用:
原帖由 麻醉 於 2022-10-24 06:46 發表

又走回頭路
咩叫回頭路?
黨入面想佢做多任。

希望國家全面實行共產主義,包人民三餐及居所,當然亦會為國家工作,如果配偶都安排埋就最好……宜家真係好難搵嘢做,真希望習主席將呢一日快啲帶到嚟……此乃國家人民之福氣啊……

引用:
原帖由 麻醉 於 2022-10-24 06:46 發表

又走回頭路
回到70年代  五光十色

引用:
原帖由 anson6228 於 2022-10-24 10:27 發表
希望國家全面實行共產主義,包人民三餐及居所,當然亦會為國家工作,如果配偶都安排埋就最好……宜家真係好難搵嘢做,真希望習主席將呢一日快啲帶到嚟……此乃國家人民之福氣啊……
首先應取消交易所  會導致財富分配不均既資本市場  私有市場公有化  人人有飯開  實行人人均富  每人36蚊

正,習主席可以連任,香港可以再繁榮穩定,正到暈。👍

中國體制選賢與能為人民服務😁
西式制度謀其者得其中其求下者亦無所謂🙈

股市反影一切

引用:
原帖由 oyear 於 2022-10-24 10:13 發表

咩叫回頭路?
黨入面想佢做多任。
遲D稱帝添

主題標籤 #習近平
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]