• 瀏覽: 44,048
  • 回覆: 252
  • 追帖: 1
+15
英國傳媒上周六(22日)引述數據報道,受俄烏戰爭引發的能源危機影響,今年第2季度有超過200萬戶家庭拖欠電費,數量飆升至

剛剛先見到有  BNOer 話電費平 點解啲人唔交呎

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221023/bkn-20221023213038478-1023_00992_001.html

咁咪仲好免電費任用

引用:
原帖由 9big 於 2022-10-23 22:00 發表
英國傳媒上周六(22日)引述數據報道,受俄烏戰爭引發的能源危機影響,今年第2季度有超過200萬戶家庭拖欠電費,數量飆升至

剛剛先見到有  BNOer 話電費平:smile_ ...
BNOer一定會準時交
英國人唔交就係表達訴求,作出抗爭
但佢地係唔敢唔交,驚被人踢走
5+1年都要低聲下氣

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-10-23 22:07 發表

BNOer一定會準時交
5+1年都要低聲下氣
班BNOer最鍾意做順民同政權合作愉快去打擊市民抗爭

英國制裁俄羅斯,玩 L 死自己國民

英國民眾喺度搞緊Don't Pay抗議活動,BNOer 應該加入佢哋一齊抗爭

就黎冇電用, 想交都冇得交.

BNO曱甴: 一定係假新聞

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-10-23 22:07 發表

BNOer一定會準時交
5+1年都要低聲下氣
做狗都要話d狗糧好食

引用:
原帖由 9big 於 2022-10-23 22:00 發表

其實我都好想嗰條友出多啲貼講英國點好點好,恭喜佢係中國人地方搵唔到嘅嘢英國搵到曬!🤭

點解指定要揾佢出貼?
理由好簡單~因為條友係西人養嘅純種狗只會報喜不報憂!😂

都未到最凍,咁快賴皮

沒對比,沒傷害

引用:
原帖由 ijkn 於 2022-10-23 22:24 發表
BNO曱甴: 一定係假新聞
有隻啱啱先開post話d電費平移英仲要日日上香討尋慰藉唔融入英國上英討同本土討論時政人哋話樂而忘返佢快唔快樂一睇就知…佢咁掛著中國香港一陣比手足叫佢死返大陸住就慘了

冬天嚟緊, BNO黃畜有排嘆.

引用:

舉債度日、等收稅還錢、新移民努力啲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]