• 瀏覽: 18,633
  • 回覆: 148
+6
引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-10-23 20:59 發表

能源加咗民主兩個字 用貴10倍買 都值返哂
這都係!😅

🐷點解唔夠膽限價大佬D天然氣價格

引用:
原帖由 ep905 於 2022-10-23 21:00 發表
🐷點解唔夠膽限價大佬D天然氣價格
限咗唔通李+X就肯收我三十萬賣個1000呎單位比我咩 逆資本市場運作係唔work

法馬有心,但無力。

引用:
原帖由 touya08 於 2022-10-23 20:47 發表
馬卡窿唔聽話?小心老尾撳掣,黃背心又再出嚟攪事。😂🤣😂🤣
佢一反抗有獨立思想即死

依家先發現唔係咁蠢呀🤣

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-10-23 20:59 發表

能源加咗民主兩個字 用貴10倍買 都值返哂
另一方面,俄羅斯能源加咗啲字來形容,無論幾平,無論冬天點樣難頂,經濟點樣衰退,歐豬都唔會買。

引用:
原帖由 百川歸海 於 2022-10-23 20:38 發表

歐洲能源危機持續惡化,身為歐洲盟友美國卻趁機獲利。法國總統馬克龍21日對美國供歐液化天然氣的高價表達不滿,他在歐盟峰會期間的新聞發布會上抨擊美國在貿易和能源政策上搞「雙重標準」,令歐洲為美國液 ...
鬼叫歐洲甘願做蠢人,義無反顧捍衛美國利益🤭

盲都睇到你鹵味要收割勾周,矇友?咪玩啦,勾周人自己行條死路,可以怨邊個

美國一向都係咁架啦,你估佢係幫你咩?為自身利益咋

幫助烏納嘅報應

人地就係當你地提款機先隻狗出黎搞事,然後再炸埋條供氣管咋。

所以最唔想戰爭完嘅話係尾國囉

引用:
原帖由 hkjacky 於 2022-10-23 20:50 發表
盟友? 尾國當你地契弟咋 
係尾國眼中有利用就盟友冇利用就契弟

錯了,佢老美話係「市價」嚟,即係「海鮮價」,又或者可以稱之為「水魚價」!
還有的是,本來歐洲可以 用「返頭價」同俄羅斯買嘅,不能炸咗條北溪,等你班歐豬想返頭價都只能夠用「限量價」去買俄氣了!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]