• 瀏覽: 33,195
  • 回覆: 121
  • 追帖: 1
+11
師姐好嘢

呢D就係比卡超所講的人才了。

近年興起的黃色經濟圈磚才!

師姐應記一等功.可惜現今社會已道德淪亡,冇得救,

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-10-23 18:11 發表
而家新這幾代的學生根本連對錯觀念都冇, 根本過去廿多年的教育係失敗教育. 
其實唔好歸咩世代,賣淫呢行源遠流長,可能人類未發明像形文字前已經存在於社會, 難道60s、70s就無初妓咩?  當年鴉片白粉都當街賣喇,點會缺少初妓?

有啲頭腦既初妓,自己主動涉足做雞頭係好自然既事,咩世代都一樣.  我自己係70s後,就唔會label啲後生比我呢代差,正如我唔信自己70s叻唔過啲60s後.

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-10-23 18:03 發表
西九龍總區重案組偵破一宗15歲失蹤少女淪「吸血小淫媒」的案件,揭發她竟做「雞頭」操控只有14歲的女童做援交賣淫,以1萬元出賣肉體,淫媒從中抽取

...
1萬蚊抽8000蚊佣
食水唔好再多d

有冇呢個咁正!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-10-23 18:03 發表
西九龍總區重案組偵破一宗15歲失蹤少女淪「吸血小淫媒」的案件,揭發她竟做「雞頭」操控只有14歲的女童做援交賣淫,以1萬元出賣肉體,淫媒從中抽取

...
翻查資料,警方針對打擊賣淫活動時,會採取不同的偵緝手法,「童顏警花」並非新招數。早於2013年,警方偵查一宗涉及少女援交的賣淫活動時,亦曾派出多名女探員做臥底,化身援交少女,潛入集團「放蛇」近5個月搜證,最終成功搗破本地4個賣淫集團,拘捕6男2女,當中包括一名15歲懷疑是集團主腦的少女。

而在2007年,警方亦曾派出多名警花假扮「鳳姐」作臥底,蒐集賣淫集團罪證,並成功搗破4個賣淫集團及5個色情網站,拘捕16名男女。

童顏警花屢建奇功 !
辛苦哂各位師姐 !

15歲雞頭,10幾歲既又肯去做,咩世界………

警隊真係勁

引用:
原帖由 木耳雪耳 於 2022-10-24 08:08 發表
30歲扮16歲
睇眼頸都知啦!再睇埋頭髮
可以化妝的

引用:

...
英雄出少年 !
前途無可限量 !!

優秀少年,阿水一早有遠見。

童顏有冇巨乳?😋

女版毛間道又成功