• 瀏覽: 26,756
  • 回覆: 73
+4
同時證據已表明本地的公營醫療體系可以承擔大規模感染

佢活喺平行時空

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-10-23 07:04 發表
新加坡變種爆到九彩
你去歎下先啦

做乜唔准檢測?身有屎?

唔檢測你用乜易有人中咗美國實驗室嗰隻八成死亡變種都冇人知架?到時我哋香港人死左都唔知發生乜嘢事!
送埋呢D蠶蟲師爺俾新加坡吧!
🥱

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 43射1中巴黎西 於 2022-10-25 07:38 發表

成日拎新架坡爆新變種黎嚇人,又唔講重症同死亡人數,呢個才是重點,感染數字已冇意義。
講下幾多人後遺症就最有意義
香港八成小朋友有後遺症

引用:
原帖由 43射1中巴黎西 於 2022-10-25 08:00 發表

你講啊?
之前咪有個組織調查公佈咗咯
你咁都唔知即係冇追開呢類新聞

另外,好多人中招之後冇咗味覺,例如youtube有啲後遺症患者都喺度錶演狂食辣椒,面不紅耳不赤。呢個世界唔係淨係得生同死,有樣嘢叫做唔生唔死。

引用:
原帖由 43射1中巴黎西 於 2022-10-25 07:42 發表

佢意思係0十0都費事,直頭回復到2019以前一樣。
經濟高於生命?

引用:
原帖由 43射1中巴黎西 於 2022-10-25 08:26 發表

任何病都有後遺症,只不過現在焦點集中新冠,所以將之無限放大,有冇後遺症,自己中過或身邊人中過,佢地就最清楚,調查既野,好多唔作得準,問題好有引導性。
最近係味記性差左啊?答,好似係喎,乜為之記性差左呢?同未中前比較,有冇個統一既標準?如果咁問呢?請問你中過之後,有乜唔妥,大多會答,冇乜丫,行得食得,咁腦霧呢?好老實,真係唔知乜野係腦霧,本人中過,一家都中過,識唔少人中過,其實大部份香港人中過,問 ...
外國有曬研究
呢隻病毒係打ACE2受體,比傷風感冒更加容易上腦,基本上係一定上腦。

呢隻病毒係對腦細胞有傷害
會引起類似多發性硬化嘅病變
嚴重會引起類似腦外傷嘅效果

香港有個四針科興專家都話中完招之後個腦處理數據嘅時候能力唔及之前。
瑪嘉烈醫院有個醫生話佢有個小朋友病人原本計數好快,中咗招之後大不如前。
炎明熹都話佢中招之後到而家都未完全康復。

引用:
原帖由 powerantivirus 於 2022-10-24 18:51 發表

一開始接種疫苗
全球國家就是想比人可自由出入
除了中國
因為佢地無中國自給自足既能力囉...
特別係美國. 一直靠搶人地資源既國家...你要佢封城!!!????

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]