• 瀏覽: 7,518
  • 回覆: 48
+3
為期7天的中國共產黨第二十次全國代表大會,將於今早閉幕。 大會將通過十九屆中央委員會報告、十九屆中紀委工作報告,以及《中國共產黨章程(修正案)》。此外,大會亦將選出二十屆中央委員會和中央紀律檢查委員會。 二十大閉幕後,新一屆中委會和中紀委將召開首次全體會議,選舉產生中央領導機構和中紀委領導機構。全會...

新一屆領導人出場,唔知邊個係總理

新聞來源連結:

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1672136-20221022.htm

李克勤

汪洋

二十大美女

勝利閉幕?

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-10-22 11:37 發表
你這圖代表 有個空位有人缺席唔尊重20大閉幕?

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-10-22 11:39 發表

唔俾人病?

習大大入場全場只得李瑞環唔鼓掌,食咗豹子膽?

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2022-10-22 12:06 發表
習大大入場全場只得李瑞環唔鼓掌,食咗豹子膽?
唔俾人病?

習旋風下關心人事安排無意思,最重要希望習大大永遠正確

引用:
原帖由 ccbboc 於 2022-10-22 07:29 發表
為期7天的中國共產黨第二十次全國代表大會,將於今早閉幕。 大會將通過十九屆中央委員會報告、十九屆中紀委工作報告,以及《中國共產黨章程(修正案)》。此外,大會亦將選出二十屆中央委員會和中央紀律檢查委員會。 二十大閉幕後,新一屆中委會和中紀委將召開首次全體會議,選舉產生中央領導機構和中紀委領導機構。全會...

習連任,總理九成都係李克強做。

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-10-22 11:39 發表

可能行開去了厠所。

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2022-10-22 12:09 發表
習旋風下關心人事安排無意思,最重要希望習大大永遠正確
沒有公佈全國抗疫成功,全面開關?🤔

走程序而已
各勢力一早談判好

清零帝萬歲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]