• 瀏覽: 58,318
  • 回覆: 13
  • 追帖: 2
+20
引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-10-21 20:45 發表
有邊個國家,50-70年代可以死過千萬人?
其實你照鏡個陣會唔會好憎自己同自己老豆老國點解會係中國人,雖然我都唔想你係,當然我都唔排除你真係識中文既外國人

同埋如果你真係中國人,我真係驚你以後會變成影片個黑人女人咁想做白人想到痴左線

https://www.youtube.com/watch?v=IXLwSOdwEDo&list=PLGTrPVDgHxtcDLSzB1J48SaHC0tjZR7IU

引用:
原帖由 人若流水 於 2022-10-21 21:14 發表

講得好啱聽!
我地睇班黃甴同睇影片個黑人女人一樣,都係一樣咁痴線

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-10-21 21:22 發表

又開新acc? 8月先新開帳戶

講事實有什麼問題?放係同時代的確無國家可以死得咁多人
唔好以為唔講就得
舊帳號俾版主封左無辦法唔開新AC喎

我感覺你咁憎中國同中國人都係問下啫,如果誤會左你講聲唔好意思

其實憎做中國人都唔係問題既,等於有人都唔想宜家個老豆老母係自己老豆老母一樣,無奈改變唔到啫

引用:
原帖由 Lobo1717 於 2022-10-21 21:44 發表

咁似D黃絲想法
所以話西方洗腦係勁

引用:
原帖由 kks668 於 2022-10-21 22:06 發表

咩叫(老國點解會係中國人)?
老豆老母,打錯字啫

引用:
原帖由 小李廣花榮01 於 2022-10-22 07:02 發表

你講嘅50-70年代已經係50年前,20年內死千幾萬人吖嘛,50後你依然要提住,人地做咩好事都唔理。
咁另一個國家2020至今死左百幾萬人咪仲多,而且果個人口少咁多,有錢咁多科技高咁多, 依d都係事實呀,你唔提?日日就講50年前嘅事
佢地真係反中反共反到上晒腦,根本不分事非黑白,就算佢地主子救佢地唔到,你睇下個個赤共

引用:
原帖由 現代足球 於 2022-10-22 09:05 發表

同意,佢哋班反中友為反而反,去到一個痴線嘅地步,一味去搵共產世界嘅百年事跡去醜化新中國,其實明眼人已經知道班傻人已經講無可講,佢哋果D套路咪來來去去又係習帝、割韭菜、共你產、無言論自由、清零,根本晒氣兼無聊。

第一,中國人大都係民選出嚟,各界都有代表性,主席都係經議會選舉產生,同大部份西方民主國家一樣,我唔明有乜問題,你話佢改咗主席任期所以叫習帝,咁都要人大通過至得㗎,明知有長遠策略能力嘅人, ...
一個國家 地區 公司 家庭點都會有好同唔好既地方或人,班趴佳黃甴永遠只睇中國或中共唔好既地方再無限放大

另外所謂民主選舉最終目的係咩,就係要一個好領袖管理國家,我當中國宜家真係無民選既領袖,但係呢個領袖係好既又仲乜搞咁多野再選一個出黎

班趴佳黃甴成日話中共獨裁唔俾人民有自己思想,如果係咁應該完全唔俾人民讀書 上網 去旅行 同外國人入境啦,淨係呢幾樣野隨時改變人民思想

引用:
原帖由 小李廣花榮01 於 2022-10-22 13:09 發表

近70年來,反美示威全球未停過,五大洲七大洋你想去邊度吖?

又係喎,反中通係個班唔認自己係中國人既賣國賊 黃甴 美國奴才跟外國政棍

反美反宜唔少國家發生過

引用:
原帖由 小李廣花榮01 於 2022-10-22 15:02 發表

果d天滅乜乜七七寫來寫去中文為主,香港就以中文錯白字為主。
反美就精彩囉,歐亞非中東乜文嘅粗口都有
最近期好似係南韓

引用:
原帖由 paoon 於 2022-10-22 15:21 發表

中國成日俾人針對抹黑有人反都係實屬正常,不過最有民主自由 人權 選票 人人喊好既美國都有咁多國家反係咩原因

引用:
原帖由 幫你地改個名 於 2022-10-22 15:45 發表
所以中國人就係賤
明知美帝殘暴都同佢邦交又要港元同美掛鉤
又有順口溜工作在中國生活在美國
咁美國都話中國威脅緊全球乜乜物物,美國都要同中國合作,美國人又係咪賤

同埋你覺得無外國人係中國生活咩?

引用:
原帖由 kid_a 於 2022-10-24 11:27 發表

香港都見到好多中國人自認英國人...
但係係祖國英國俾英國人打就話自己係香港人

https://www.facebook.com/po.lucky.520/videos/357860999050968

引用:
原帖由 天地有正正 於 2022-10-24 18:26 發表

你個國家殘害既係自己子民呀 新冠肺炎由武漢傳出架 知唔知邊個係李文亮醫生? 你咁樣癲倒是非對國家係無好處
呢歐洲議會議員唔知係中國人扮或俾中共收買左

歐洲議會議員質疑輝瑞點解發現新冠病毒後三天就開始測試呢個疫苗

https://www.youtube.com/watch?v=WUh0iHsVOog&t=1s

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-10-25 02:45 發表

美國實牙實齒話有實質証據話係中國實驗室洩漏啦,但係從來都只係得個9噏(似十足黃屍),但係自己就不停爆鑊出嚟,走甩馬騮即刻有猴痘,又被踢爆擁有致命新冠病毒,真係白痴先會信老尾清白
不過呢個世界有真係有好多人白痴,尤其係變咗黃嗰D
始終人黃腦殘又眼盲心盲兼崇洋,係零舍容易變咗做跟美狗🤣
黃甴其實好似呢個黑人女人咁

https://www.youtube.com/watch?v= ... SzB1J48SaHC0tjZR7IU

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]