• 瀏覽: 58,218
  • 回覆: 340
  • 追帖: 2
+20
引用:
原帖由 9個正理想 於 2022-10-21 22:09 發表
殘暴又會有咁多高官子女移民去.  🤭🤭🤭
曱甴途犯都話著草移民去大陰,呆灣
點解釋

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-10-21 20:43 發表
【美國著名經濟學家:全世界最殘暴的國家就是美國和英國】美國著名經濟學家傑弗里·薩克斯在2022年9月的雅典民主論壇上表示,“我們視‘民主’國家為善,而截至19世紀,世界上最殘暴的國家,同時也可能是‘最民主或第二民主’的國家,那就是英國。對內...

尾閪自己出了一大堆問題,發現原來所謂的西式民主解決不了問題。

新聞來源連結:
https://sina.com.hk/news/article/20221020/0/1/2/美國著名經濟學家-全世界最殘暴的國家就是美-14768996.html
近兩年睇到黑暴的民主,根本上同英美所推行的民主一樣,順者昌逆者亡
說謊,老屈,切生豬肉,私了,破壞完全就同出一轍

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-10-21 20:45 發表
有邊個國家,50-70年代可以死過千萬人?
美國疾病控制和預防中心數據顯示,2021年全美死亡人數創新高,達到346.5萬人!
照咁計346x20=6920萬人!
嘩!唔係智將兄咁講都諗唔到咁誇張!

引用:
原帖由 9個正理想 於 2022-10-21 22:09 發表
殘暴又會有咁多高官子女移民去.  🤭🤭🤭
地大人少地下多資源多,好富庶的地方。日本為何超多人移民去巴西,道理就係咁!菲律賓和印度都有民主選舉制度,為何超級多人想去西方國家?

所謂學者,過去肥佬黎批比Mark Simon三萬幾蚊,就搵到這類學者去寫衰 拜登,在美國總統選舉前夕。結論這些學人言論,可以不屑一顧。

客觀事實

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-10-21 20:45 發表
以家咩年代啊?
人地進步,你停係50-70年代打飛機啊?
死去美國陪拜登退步啦

天滅英,美!!!!!!

說出事實

當中國超越老尾之時, 黃人必定即時愛上祖國,

長頭草之鼠輩是也

引用:
令尊令堂冇死 生左你出嚟 差評

寫借民主借口,任由國民染疫、自由殺戮死去,會是好國家?

引用:
原帖由 禁言又點 於 2022-10-21 21:08 發表

其實你照鏡個陣會唔會好憎自己同自己老豆老國點解會係中國人,雖然我都唔想你係,當然我都唔排除你真係識中文既外國人

同埋如果你真係中國人,我真係驚你以後會變成影片個黑人女人咁想做白人想到痴左線

https://www.youtube.com/watch?v=IXLwSOdwEDo&list=PLGTrPVDgHxtcDLSzB1J48SaHC0tjZR7IU
學MJ咁去漂白囉

引用:
無知扮有知

又講真話?會被自由民主教滅口㗎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]