• 瀏覽: 32,621
  • 回覆: 130
+5
帶住幾百個缺陷硬上弓既F35...

2022-10-21 12:35·軍武次位面

10月19日晚間19時許,美國空軍一架F-35A隱身戰機,在希爾空軍基地跑道附近墜毀並燃起大火,隨即立刻引發全球關注。由于在此之前,美國海軍“卡爾·文森”號航母,剛剛損失了一架F-35C艦載機,而英國“伊麗莎白女王”號航母,則是墜毀了一架F-35B,使得最近F-35的三次墜毀記錄中,剛好形成A、B、C三款子型號俱全的特殊情況。

▲美軍F-35A墜毀並引發火災

https://www.toutiao.com/article/7156803054103773710/

路過多口...你呃我唔到...你呃我唔到....美國勁...美國醒...美國無能...得頂!

技術性墜落😋

唔知機師有無英勇死亡😇

引用:
原帖由 6道 於 2022-10-21 21:30 發表
技術性墜落😋
欠缺強國零部件

美國無能,無得頂

引用:
原帖由 6道 於 2022-10-21 21:30 發表
技術性墜落😋
美國獨特之墜機訓練!👍🩸

引用:
原帖由 6道 於 2022-10-21 21:31 發表
唔知機師有無英勇死亡😇
機密資料;但係是墜機訓練,飛行員應該一早準備好!

睇黎呢隻野同魚鷹一樣,專玩跌機,擺明設計上有缺憾

引用:
原帖由 starr 於 2022-10-21 18:17 發表
帶住幾百個缺憾硬上弓既F35...

2022-10-21 12:35·軍武次位面

10月19日晚間19時許,美國空軍一架F-35A隱身戰機,在希爾空軍基地跑道附近墜毀並燃起大火,隨即立刻引發全球關注。由于在此之前,美國海軍“卡爾·文森”號航母,剛剛損失了一架F-35C艦載機,而英國“伊麗莎白女王”號航母,則是墜毀了一架F-35B,使得最近F-35的三次墜毀記錄中,剛好形成A、B、C三款 ...
人地唔自爆有L得J咩

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-10-22 13:48 發表

人地唔自爆有L得J咩
咁都可以吹,佩服

駛撚自爆咩~ 一起飛就撻落嚟  隔離就係公路, 仲要有人睇到佢點撻
https://youtu.be/UGoFFBa_ro8

引用:
原帖由 starr 於 2022-10-22 14:24 發表

咁都可以吹,佩服
唔係有L得比曱甴排洩物J

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]