• 瀏覽: 18,464
  • 回覆: 156
+2
英國首相卓慧思周四(20日)宣布下台,留任至執政保守黨下周選出新黨魁為止。盛傳前首相約翰遜已開始黨魁競選工程,他目前在多

真好笑,卓慧思走了,就約翰遜回來!?如果他能回來,當初為什麼要他走!?英國的選民是否都是白痴!?

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intne ... 1021_00992_001.html

女人做上司,包詏頸,自我中心

男人做上司,大方有親和力

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-10-21 12:41 發表
英國首相卓慧思周四(20日)宣布下台,留任至執政保守黨下周選出新黨魁為止。盛傳前首相約翰遜已開始黨魁競選工程,他目前在多

真好笑,卓慧思走了,就約翰遜 ...
反正選民無權揀,只係小圈自己玩

爛橙踢走咗轉兩個月又回朝英國無人才

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-10-21 12:49 發表

反正選民無權揀,只係小圈自己玩
BNOer新英國人出聲喇我要一人一票選首相無欽點無篩選嘅真普選

選民無權揀

哇.哈哈, 金毛犬回朝 BNOER話最緊要有選擇(有嗎?) 做順民啦你

陰政府玩換首相遊戲玩得好開心

係就好睇囉!
陰國政壇醜上加醜。

咁樣彈出彈入,咁又可以不負責任佢先前執政衰嗰d

民主投票,定係擺明揾9大眾國民笨柒呀

咁兒戲?
對得住已故英女皇?

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-10-21 12:52 發表

BNOer新英國人出聲喇我要一人一票選首相無欽點無篩選嘅真普選
出撚!去到「英國」變死狗,對「英國」事務不聞不問,身為「偽英民」收錢日日去「中國領事館」搞事就有分!

成班政壇小丑, 出嚟俾人恥.

真係正,一定要俾johnson返嚟,而家英國仲未夠衰,俾個爛攤子佢搞,英國好快就四分五裂

約翰遜返黎, 黨內反對派/反對黨第一樣要做既野又系拉佢落台, 難怪英國經濟咁差.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]