• 瀏覽: 6,938
  • 回覆: 9
今日(20日)晚上9時許,土瓜灣一名30歲男子,倒臥在北帝街28號後巷,懷疑從高處墮下,父親發現大驚。警方及消防救護到場後,當場證實男子不治。警方封鎖現場調查死因,沒有檢獲遺書,死因有待驗屍後確定。

30碎去跳樓,  
香港6千蚊有得食日本女優喎, 咁都去死?咁蝕章??

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1880737/即時-港聞-土瓜灣男子墮樓亡

我估同3年前那件事有關

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-10-21 00:21 發表
用哂消費券未?
如果佢用八達通, 仲有一千蚊

有得去日本, 都要跳??

引用:
原帖由 {黑桃A} 於 2022-10-21 00:25 發表

30歲廢老其實8/9成都係藍屍
30都當係廢老???

黃人咁短命??唔好氹人喎

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-10-21 13:54 發表

用埋先 可能仲覺得人生有希望
咪係,陀地,一千蚊都夠俾嘛!

引用:
原帖由 青瓜俠 於 2022-10-21 13:44 發表

出完之後又低沉... 
慾海無涯

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2022-10-21 08:57 發表
呢三年好多人跳樓,發生咩事
糧支問題囉,三年前要人衝係要俾錢,
會頭老美走數,曱甴咪追班黑暴分判仔囉!

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-10-21 11:05 發表

同擢bno去英狗九成係廢男一樣
看到沖擊伯明翰中國大使館那個bnoer咩樣?

好似有精神病咁款喎!

引用:
原帖由 快思飛 於 2022-10-21 15:16 發表
黃絲生存目的係要反中反共,係英國,有英國佬保護及默許,可以沖擊中國領使館,打中國領使人員,香港就冇依支歌唱,唔死真係冇撚用!
佢地呢班曱甴而家後生,5年後佢地就知自己硬膠了!

引用:
原帖由 快思飛 於 2022-10-21 15:16 發表
黃絲生存目的係要反中反共,係英國,有英國佬保護及默許,可以沖擊中國領使館,打中國領使人員,香港就冇依支歌唱,唔死真係冇撚用!
另外,希望香港唔好爛仁義,俾佢地自由回流返來,佢地呢批曱甴唔係人才,錢又俾英國吸乾,返來香港只會製造社會災難!

落閘吧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]