• 瀏覽: 14,020
  • 回覆: 64
  • 追帖: 1
面皮果然厚過蓆夢司

幾好笑嘅笑話

睇唔出有咩破產, 無人機有無人機嘅威力

On9佢自己用其他地方嘅又點計?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-10-19 21:11 發表
烏克蘭首都基輔周一(17日)遭自殺式無人機轟炸整天後,俄軍再度將攻擊目標轉向基輔和全國城市能源設施,導致多地供電和供水中斷。有報道引.........

俄國用伊朗無人機, ...
烏甴司機不愧為一個喜劇演員.
發言都搞笑過人

引用:
原帖由 ichthys2 於 19-10-2022 21:11 發表
烏克蘭首都基輔周一(17日)遭自殺式無人機轟炸整天後,俄軍再度將攻擊目標轉向基輔和全國城市能源設施,導致多地供電和供水中斷。有報道引.........

俄國用伊朗無人機, ...
Elon Musk送咁多衛星通訊設備俾烏克蘭,點解唔送埋太陽能板

引用:
原帖由 apple1217 於 2022-10-21 00:30 發表

喺選條狗出來
對人就亂吠 對狗主就跪地搖頭擺尾
顏色革命推他上台, 美國棋子,  死了烏平民, 國家倒退,俄烏也死軍人。。。

引用:
原帖由 gogoaway 於 2022-10-19 21:39 發表
烏司雞用北約國家武器又象徵咩!政軍崩潰嗎??
原來號稱世界第二大軍事強國係會用同一個立論同弱國烏克蘭比,果然係5毛

用人武器又代表乜

烏司雞用北約國家武器象政軍崩潰!  步向.....................亡國之路

引用:
原帖由 ho0928 於 2022-10-21 15:42 發表

原來號稱世界第二大軍事強國係會用同一個立論同弱國烏克蘭比,果然係5毛
曱甴最叻舉美旗, 奶西瓜啦啦

所以烏克蘭用別國武器就不是破產? 他的腦袋有問題。

小丑唔夠膽講的樣衰嘢...
俾俄軍一次連射8枚 大口徑 巡航導彈 摧毀北約 援烏補給線

https://www.youtube.com/watch?v=x87kjcbVS90

烏克蘭一早政軍破產咗,日日乞老美畀錢送武器。

引用:
原帖由 gogoaway 於 2022-10-19 21:39 發表
烏司雞用北約國家武器又象徵咩!政軍崩潰嗎??
俄羅斯係世界第二軍事強國,軍火買賣排世界第二,沒有無人機用要買外國貨,證明俄羅斯軍工實力被吹大。
全國最大養豬場唔食自家豬肉,要買外國豬肉食。已證明佢豬場出產的豬肉有問題。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]