• 瀏覽: 60,508
  • 回覆: 208
  • 追帖: 1
+3
但點解香港拉親都係人妖既

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-10-19 19:27 發表
警方日前於尖沙嘴一帶進行掃黃拘捕16名女子,消息指其中一名被捕人為日本籍AV女優「愛沢」。其實當地早有傳媒報道,大部份日本AV女優引退

香港極需要呢D 高端人才! 買樓 在港做滿7年 重可以退 幾百萬稅添!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-10-19 19:29 發表
千方百計,只為生存。
藉口啫,正經搵份售貨員、收銀員唔得? 係要做風俗行業的話,就唔使幫佢地護航了。

以前又話淨做㗎仔嘅

加超不如考慮引入人才例如日本家傭,四十萬菲菲一定執包袱,工人教仔女日文睇卡通片唔洗睇字幕!

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-10-19 19:27 發表
警方日前於尖沙嘴一帶進行掃黃拘捕16名女子,消息指其中一名被捕人為日本籍AV女優「愛沢」。其實當地早有傳媒報道,大部份日本AV女優引退

係日本女人先咁賤, 係要被全世界睇佢幫人含X, 被人中出
痴線

引用:
原帖由 曲明 於 2022-10-19 20:40 發表
加超不如考慮引入人才例如日本家傭,四十萬菲菲一定執包袱,工人教仔女日文睇卡通片唔洗睇字幕!
我會轉用

明明係粉絲感謝祭 

引用:

有福?可能下套片可以欣賞埋自己演出!

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 19/10/2022 20:37 發表
日本經濟太差了,女人肯出黎賣身都搵唔到食。
係日本雞同女優都供過於求
太多人爭咪搵唔到食囉

引用:
原帖由 vky11009 於 19/10/2022 20:41 發表

係日本女人先咁賤, 係要被全世界睇佢幫人含X, 被人中出
痴線
同港女形成極端
一個賤一個冷高貴

香港比唔比拍片

肉便器

引用:
原帖由 apo123 於 2022-10-19 19:36 發表
1450同真香港人最開心, 家鄉日本AV大軍殺到里香港真人演出, 1450同真香港人一定多多錢都肯比,佢地是富貴到, 可以日日依茶葉旦呢D貴價野上等人里, 而且 最重要是日本是唔會比中國人小, 同唔比中出, 現在里到香港, 比真香港人同1450小同中出, 介唔物超所值
網上大把日本女優拍中文AV平台, 比中國人小,步兵片嚟㗎, 咪聽埋老餅啲嘢啦~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]