• 瀏覽: 19,265
  • 回覆: 140
+5
英國9月通脹飆升至10.1% 再創40年新高英國通脹進一步飆升,上月消費物價指數達10.1%,較8月上升0.2個百分點,再創

英國通脹進一步飆升,上月消費物價指數達10.1%,較8月上升0.2個百分點,再創40年新高。英國國家統計局指,當中食物價格按年上升14.5%,是自1980年以來最大升幅。 數據令市場預期英倫銀行將加快加息步伐及幅度,以遏制通脹在2%的目標。

原文網址:https://www.881903.com/news2/finance/2461232
難怪又呃人去5+1
恭喜曬!

新聞來源連結:
https://www.881903.com/news2/finance/2461232/英國9月通脹飆升至10.1-再創40年新高

通脹升,英磅跌。。。慘,Bnoer 又贏🤭🤭

有排都未夠香港1家人住劏房貴 股票就跌
上上下下都被收割

黃曱英犬:有民主有人權,哪怕做乞兒也是巴x閉!

只要學香討老友eddie做足一年功課先返祖國英國就無問題啦

Bravo 恭喜賀喜!!! 英犬得償心願了, 下步向20%通脹進發

勁 

過完個寒冷冬天,下年就20%😂🤣😂🤣

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-10-19 16:13 發表
有排都未夠香港1家人住劏房貴 股票就跌
上上下下都被收割
乜英國股市無跌咩?
住屋仲好似香港咁貴?你係咪想BNOer 瞓街?

BNOer表示仲係好平
Anyway 希望佢地早日仆街但唔好死返黎香港

黃人去到邊,衰 L 到邊

引用:
原帖由 dtw 於 2022-10-19 16:32 發表

乜英國股市無跌咩?
好彩買股票唔係必需 英國人買美股的!本老英土人就買足球,你職唔職

引用:
原帖由 dtw 於 2022-10-19 16:32 發表

乜英國股市無跌咩?
樓+股+匯都跌

但願卓慧思堅拒下台,等英國死快啲!

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-10-19 16:43 發表

好彩買股票唔係必需 英國人買美股的!本老英土人就買足球,你職唔職
英國倫敦係國際金融中心, 點會唔買股+債.......曱甴又係度安慰自己
金融業咁發達.......1爆就大鑊+亡國

咁美股都好多大野跌唔少

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]