• 瀏覽: 25,081
  • 回覆: 17
本港抗疫千日,新冠肺炎疫情仍然反覆,確診數字五日後再回落至4000宗的水平,今(18日)新增4,954宗確診個案,當中近8%為輸入個案。另外,變種病毒

流入社區咪流入社區囉, 有乜咁出奇? 政府不停放寬, 流入社區根本就預左, 就算而家流入左社區, 政府咪又係不停放寬, 報唔報出嚟, 已經冇乜分別。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/826588/疫情-變種病毒株xbd首流入社區-23歲女打3針仍有病徵?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news

神藥在后不用怕,磚家們研究費有下落了。

中國被美國制裁,好多在美學者留後路不敢返大陸,當然有啲唔怕返咗大陸,唔敢返大陸嘅就會回流香港,香港不顧代價開放為咗呢啲人。

明顯打唔夠, 快d打多支

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-10-19 00:42 發表
明顯打唔夠, 快d打多支
蘭州股神都打左四支4兄

引用:
原帖由 買尾國股等跳樓 於 2022-10-19 00:47 發表

蘭州股神都打左四支4兄
要溝多兩針服仔

溝溝更健康

証明打N 針都係蹝氣

引用:
原帖由 買尾國股等跳樓 於 2022-10-19 00:47 發表

蘭州股神都打左四支4兄
你又知

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-10-18 19:40 發表
本港抗疫千日,新冠肺炎疫情仍然反覆,確診數字五日後再回落至4000宗的水平,今(18日)新增4,954宗確診個案,當中近8%為輸入個案。另外,變種病毒

...
希望唔係誤信讒言打咗某第三世界疫苗

引用:
原帖由 wayfarer 於 2022/10/20 03:07 發表

希望唔係誤信讒言打咗某第三世界疫苗
係咪第三世界就唔知
但現實都係拎定#98汽油或者酒精殺菌好過

引用:
原帖由 acc1368 於 2022-10-20 03:54 發表

係咪第三世界就唔知
但現實都係拎定#98汽油或者酒精殺菌好過
強烈建議閣下為您的講法做測試再公告天下結果

引用:
原帖由 acc1368 於 2022-10-19 01:17 發表
証明打N 針都係蹝氣
專家話保重症死亡

引用:
原帖由 wayfarer 於 2022/10/20 03:58 發表

強烈建議閣下為您的講法做測試再公告天下結果
事實係:有酒吧爆過
有食肆爆過
有無油站爆過
如果#98汽油無法抗疫,政府就一早應該要完善口罩令,將油站和停車場都強制性規定要戴口罩、安心和疫苗通行証

引用:
原帖由 acc1368 於 2022-10-20 12:16 發表

事實係:有酒吧爆過
有食肆爆過
有無油站爆過
如果#98汽油無法抗疫,政府就一早應該要完善口罩令,將油站和停車場都強制性規定要戴口罩、安心和疫苗通行証
睇嚟閣下係體育老師教閣下科學同推理, 俄文老師教閣下中國語文

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]