• 瀏覽: 34,440
  • 回覆: 266
+11
美國《華盛頓郵報》周一(17日)宣稱,儘管有防止將產品售予對美國國安構成威脅組織的出口管制,但負責高超音速武器開發和導彈

美國技術助中國發展高超音速武器?
美共自己都冇既技術,話人地抄佢,美共自大自戀到精神錯亂

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221018/bkn-20221018130052659-1018_00992_001.html

美國技術助中國發展高超音速武器 但係美國自己就搞唔出高超音速武器

既然共軍偷左偉大美國的未來先進科技,咁咪制裁佢囉,共軍一射支高超音速武器上天就即刻打七佢落嚟

可能用緊老美的設計軟件, 老翻的. 

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-10-18 17:45 發表
美國技術助中國發展高超音速武器 但係美國自己就搞唔出高超音速武器
好奇怪,美共話人抄佢,但係何你活電影又抄唔到,一樣咁大6味,可笑可笑

美國成日驚一個抄你技術既人,美國都算無L用

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-10-18 17:47 發表
 可能用緊老美的設計軟件, 老翻的. 
美國用正版反而發展唔到???

引用:
原帖由 朋友號04 於 2022-10-18 17:48 發表

咁中國印刷技術咪助佢老美讀書認字?
冇中國造紙技術佢老美咪用樹葉抿屎?
如果當年中國統治地球,美國都冇可能出現吧

今日嘅笑話好撚好笑,唔準唔笑,美爸會好撚小氣。

提示: 違規內容已被屏蔽
同前美國總統柒朗普一嶋樣,話自己用緊狗G,所以唔需要大陸嘅5G技術。

引用:
原帖由 T2. 於 2022-10-18 17:40 發表
美國《華盛頓郵報》周一(17日)宣稱,儘管有防止將產品售予對美國國安構成威脅組織的出口管制,但負責高超音速武器開發和導彈

美國技術助中國發展高超音速武器 ...
又係「中國偷了尾國未來科技系列」😂🤣😂🤣

尾國自己都研究唔成點助人射?連北韓都射緊高超陰束,仲話你你教人?你老尾識唔識咩叫羞恥🙄

引用:
原帖由 朋友號04 於 2022-10-18 17:54 發表

而且次次話人抄親都係d佢自己做唔到嘅.
P佢個K, 我宣佈奧蘇利雲抄左本人桌球技術
我當真係抄又如何,有本事咪唔好俾中國抄到囉,俾人抄到係美國防抄技術差啫

引用:
原帖由 kkyan_hk 於 2022-10-18 17:53 發表
今日嘅笑話好撚好笑,唔準唔笑,美爸會好撚小氣。
最撚好笑既係美共所有領域一落萬丈而不自慚,歇斯底里地極力掩飾白人管治的腐敗無能

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]