• 瀏覽: 10,915
  • 回覆: 27
唔講呢啲都不會剪輯進視頻內。
不過是借你的口說我想要的話

引用:
原帖由 jone_kuok 於 2022-10-18 08:13 發表
唔講呢啲都不會剪輯進視頻內。
不過是借你的口說我想要的話
喺大陸做街訪嘅話 想發表下意見都會有國保人員出嚟干涉呢

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2022-10-18 10:17 發表

你依世人返過大陸未? 你對大陸嘅認識係來自毒果日報同發冷功嘅大妓院下話?

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2022-10-18 10:49 發表

你依世人返過大陸未? 你對大陸嘅認識係來自毒果日報同發冷功嘅大妓院下話?
咁你呢世人有無喺大陸接受街訪?係咪會問你依家好幸福?
有無返大陸又點啫?倪匡夠係大陸出世最終咪一樣反共要走落嚟香港

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2022-10-18 10:53 發表

咁你呢世人有無喺大陸接受街訪?係咪會問你依家好幸福?
有無返大陸又點啫?倪匡夠係大陸出世最終咪一樣反共要走落嚟香港
偽匡條躝癱犯案累累,去內蒙古當獄卒,偷養一隻狼當寵物狗,野性嘅狼咬傷人,偽匡被記大過。之後天冷就去拆條木橋當柴燒,被追究破壞交通,於是走路逃亡,做咗通輯犯梗係唔認自己有錯啦。

講到接受街頭訪問,你咁大個人有冇喺腥港接受過街頭訪問?而且你一世人未入過大陸,點知大陸人唔敢講自己想法。

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2022-10-18 11:08 發表

偽匡條躝癱犯案累累,去內蒙古當獄卒,偷養一隻狼當寵物狗,野性嘅狼咬傷人,偽匡被記大過。之後天冷就去拆條木橋當柴燒,被追究破壞交通,於是走路逃亡,做咗通輯犯梗係唔認自己有錯啦。

講到接受街頭訪問,你咁大個人有冇喺腥港接受過街頭訪問?而且你一世人未入過大陸,點知大陸人唔敢講自己想法。
我無又點?
依家咪問你有無喺大陸接受街訪囉
又想玩遊花園?
之前BBC喺大陸做街訪已經有人出嚟干涉啦 你又知唔知

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2022-10-18 10:17 發表

你嘅標準回應肯定係咁啦

引用:
原帖由 jone_kuok 於 2022-10-18 11:34 發表

你嘅標準回應肯定係咁啦
咁你嘅標準回應係咪話喺大陸可以暢所欲言

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2022-10-18 11:14 發表

我無又點?
依家咪問你有無喺大陸接受街訪囉
又想玩遊花園?
之前BBC喺大陸做街訪已經有人出嚟干涉啦 你又知唔知
你都語無倫次,我有冇喺大陸接受過街頭訪問,同大陸人敢唔敢接受訪問有條毛關係?
BBC 臭通街, 唔好講大陸唔 like 佢哋,連尾國總統都唔啋佢哋,唔會答佢哋嘅問題。特朗普咁講佢哋 (BBC)- another beauty (跟 CNN 一九色)。

https://youtu.be/Ivqo5WfRCj0

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2022-10-18 11:41 發表

你都語無倫次,我有冇喺大陸接受過街頭訪問,同大陸人敢唔敢接受訪問有條毛關係?
BBC 臭通街, 唔好講大陸唔 like 佢哋,連尾國總統都唔啋佢哋,唔會答佢哋嘅問題。特朗普咁講佢哋 (BBC)- another beauty (跟 CNN 一九色)。

https://youtu.be/Ivqo5WfRCj0
你又知BBC臭通街? 即你有睇啦 
講到尾即係你無接受街訪囉
咁又係 你喺大陸講真話下場咪被失蹤囉
而且段片嘅內容都有大陸人話支持動態清零喎 當然你又大可以話點都要有持相反意見嘅人播出街
你覺得大陸咁好反而仲喺香土留連 真係服左你

你看,你又說標準答案了。
咁有咩需要討論?

你看,你又說標準答案了。
咁有咩需要討論?

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2022-10-18 11:47 發表

你又知BBC臭通街? 即你有睇啦 
講到尾即係你無接受街訪囉
咁又係 你喺大陸講真話下場咪被失蹤囉
而且段片嘅內容都有大陸人話支持動態清零喎 當然你又大可以話點都要有持相反意見嘅人播出街
你覺得大陸咁好反而仲喺香土留連 真係服左你
腥港係中國領土,你瀨死喺度棧冇運行,都係快啲移民啦,唔使好耐就一國一制喇,到時你就生不如死,都係早走早著。你有冇 BNO 呀? 聽講冇 BNO都可以去陰國居留喎,要唔要眾籌幫你籌張機票? 話唔定我會當做善事,捐一份錢畀你。

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2022-10-18 12:13 發表

腥港係中國領土,你瀨死喺度棧冇運行,都係快啲移民啦,唔使好耐就一國一制喇,到時你就生不如死,都係早走早著。你有冇 BNO 呀? 聽講冇 BNO都可以去陰國居留喎,要唔要眾籌幫你籌張機票? 話唔定我會當做善事,捐一份錢畀你。
有乜計 無no money no talk
你捐幾百萬港紙俾我咪走囉
好一句腥港

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]