• 瀏覽: 37,125
  • 回覆: 177
  • 追帖: 2
+14
政府統計處今日(17日)出版2022年10月號《香港統計月刊》,當中包括專題文章「2021年女性及男性的特徵」,按年齡及

所以而家香港通街都是中女。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20221017/bkn-20221017165121425-1017_00822_001.html

搭地鐵已經見到,無論咩時間邊一廂卡,都係女多男少,仲要係9:1

而家D中女太爛口
而女人就算有成就
嫁唔出係人生遺憾
容易引致心裡不平衡

引用:
原帖由 touya08 於 2022-10-17 20:08 發表
搭地鐵已經見到,無論咩時間邊一廂卡,都係女多男少,仲要係9:1
尼句真,試過喺車箱圍住我兩圈都係肥醜港女,嬲死我

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-10-17 19:47 發表
政府統計處今日(17日)出版2022年10月號《香港統計月刊》,當中包括專題文章「2021年女性及男性的特徵」,按年齡及

新聞來 ...
大陸女人來港,多謝親中團體,親中政黨一定幫唔少,13%差不多幾十萬。建議入境處將香港永居改為最少連住10年加已完成軍訓(來自內地者)。

再加上十個男人九個基,女人真係會變孔龍

"中年女士人口激增13.1%"

若果係少年、青年女性就話者。

引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2022-10-18 00:31 發表
再加上十個男人九個基,女人真係會變孔龍
"十個男人九個基"

唔係呀化。

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-10-18 00:35 發表
"中年女士人口激增13.1%"

若果係少年、青年女性就話者。
45歲以上中女都冇仔生㗎啦!
幾多都冇用!

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-10-18 00:36 發表

"十個男人九個基"

唔係呀化。
佢可能俾男人飛慣
以為個個都轉基!

違反自然演化進程,建議中央設立專科調查魚港是否出現異變

香港出生,一路男多過女,中年女多因港男娶國內女。

引用:
原帖由 octopus29345 於 2022-10-17 23:15 發表

大陸女人來港,多謝親中團體,親中政黨一定幫唔少,13%差不多幾十萬。建議入境處將香港永居改為最少連住10年加已完成軍訓(來自內地者)。
好過泛民引入異族,打劫港人

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-10-17 19:47 發表

新聞來 ...
成街剩中女仲吊高賣賴高竇, 等做老沽婆👅👅

張相入面個幾件質素都奇奇怪怪啦,港女真係溝唔落手

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]